2777
2789
عنوان

دختر مجرد تو سن بیس و چهار هست که جهیزیه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 114 پست
جهیزیه بگردن داماد طبق قانون و شرع زن هیچ وظیفه ایی نداره حتی کارمنزل لطف زن نه وظیفش نفقه دختر تا و ...

من خودم لیسانس حقوق دارم 

اما این چیزا تو سر مردا نمیشه 

چرا الکی خودمو خسته کنم 

این حرفا فقط به درد همون اینستا میخوره 

کی حاضره هم مهریه بده هم خونه هم ماشین هم نفقه هم جهیزیه 

برای وصلت با یه دختر از خانواده معمولی 

خدایی نمیشه انتظار فضایی داشت 

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه مرد همه ی کارا رو باید بکنه که این دیگه اسمش زندگی مشترک نمیشه

برو به قانون گزار بگو 

الان رونالدو برای دوست دخترش همه کار میکنه دوست دخترش هیچ خرجی براش نکرده برو یقه رونالدو بگیر این اسمش زندگی مشترک نیست 

الان زن ترامپ خرجی برای ترامپ کرده یا میکنه تازه اینا خارجین و بی دین و ایمان 

همه جای دنیا مردا برای زن تلاش میکنن هزینه میکنن توجه میکنن 

بعد یزنی ارزش خودشو میدونه و باج نمیده میگید رفته دعا گرفته 

چند سال پیش؟الان که وام ازدواج فقط دو تیکه میشه

چند سال پیش؟

عید امسال وام رو ریختن به حسابم

خداروشکر همسرم پایه بود همه جارو باهم میرفتیم

واسه وسایل برقی رفتیم مرز خریدیم خیلی تفاوت قیمت داشت من با ۶۰_۷۰ تومن تونستم وسایل برقی ریز  رو بخرم

مثل اتو ، ابمیوه گیر ، اسیاب ، مخلوط کن، سرخ کن ، خورد کن ، گوشتکوب و چایی ساز 

همزن کادو تولدم بود از طرف همسرم

چرخ گوشت و ی سرویس قابلمه و جارو برقی مامانم از قبل داشت

سرویس خواب و مبلامو و ناهار خوری تهران سفارش دادم ۱۰۰ شدن ارزون تر هم هست 

ظرفامو شوش خریدم

خیلی اشتباهه . باید زندگی کرد حسرت ب دل خودمون نذاریم واس چیزای کوچیک . هرچیزی جای خودش

نه اینکه حسرت بخوری ولی مثلا من خودم اینجوریم که خیلی ریز ریز خرج می کنم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
چرا قبول نکنه؟زندگی مشترک هست یه جا پسر بیشتر میذاره یه جا دختر به فرض دختر طلا کمتر میگیره پسر جهیز ...

من به نامزدم گفتم 

طلا نمیخوام 

به جاش جهیزیه همه با تو ...

به شرطی که قبول کنه

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
من به نامزدم گفتم طلا نمیخوام به جاش جهیزیه همه با تو ...به شرطی که قبول کنه

خوبه 

هر چند با وام ازدواج میشه جهیزیه خرید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
من خودم لیسانس حقوق دارم اما این چیزا تو سر مردا نمیشه چرا الکی خودمو خسته کنم این حرفا فقط به درد ه ...

اصلا کسی قبول نمیکنه الان بخوانم نمیتونن بدن که😐خیلی زرنگ باشن پول عروسی و خونه جور کنن دیگه گناه نکردن که

آره واقعیتش یکم پول دستمون بود خریدیم تیکه های بزرگو ولی الان خیلی کم مونده از پولمون نمیدونم باهاش ...

باز خداروشکر که خانواده اتون هستن کمک حال تون 

خانواده من که هیچی خودشون رو بزور راه می برن

حتی یک روز هم به این قضیه فکر نکرده بودم😐😂 بابا ول کن حالا یخچال فلان نداشته باشم و چهار دست ظرف چینی نمیمیرم😂

به وقتش خدا میرسونه و ساده تهیه میشه 

وام ازدواج هم که هست

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
اره شما مدیریت کن

دیگه شمام با توجه به شخصیت خودت هرجور صلاح میدونی انجام بده من منظورم کلی بود🌹🌹

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
دیگ توی جامعه ایران جا افتاده ک اکثرا خانواده دختر جهزیه رو میدن.اگ نمیخوان بدن باید توی مراسم خاستگ ...

اصلاداینطور نیست خیلیا وسائل بزرگو تمام و کمال داماد میخره یا حتی تمام جهیزرو براساس وسع مالی مرد یا دم قسط یا نقد 

چون ندیدی دلیل بر نبودنش نیست