2777
2789
مسئله این نیس ک میگیم زشتهن اصلا هم زشت نیس و بعید میدونم کسی نگاه کنه حالا مگر اینکه حالت جنسی بگیر ...

استارتر میگه به نظر شما کار ما عجیب بوده که اینطور نگاه کردن؟

ناراحت نشده 

براش عجیب بوده نگاه مردم

نمی‌دونم شاید شهرمون فرق داره ، ولی من نه تنها بوسیدن کسی که حتی بغل کردن کسی هم توجهمو جلب نمیکنه توی خیابون مکه اینکه خوشحال بشم و بخوام براشون دعای خوشبختی کنم.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر میگه به نظر شما کار ما عجیب بوده که اینطور نگاه کردن؟ناراحت نشده براش عجیب بوده نگاه مردمنمی ...

عزیزم  شما  فقط خودتو  میبینی  وقتی  داریم  درباره  عموم  صحبت  میکنیم  تازه قشر  سنی  شما  با ویژیگی  اخلاقیتون  بخش  کوچیکی از نمونه  رو شامل  میشه 

هعی😶
من اون روز با بچه ام داشتم میمومدم خونه تو کوچه یه دختر و پسر بودن به کاری می کردن بعد بچه ام هم زل ...

مآل ما اصلا روی شهوت نبود یه جور معذرت خواهی بود چون من گریه میکردم اومدم معذرت خواهی کرد از دلم در بیاره

ببین کلا خیلی چیزا مهم نیست واقعا میگمم من خودم اصلا برام مهم نیست ولی وقتی یک مسئل ...

خب عزیز من 

ماکه قرار نیست طبق نظر تک به تک مردم جامعه رفتار کنیم

منم دوست ندارم بچم گربه ببینه توی خیابون ، پس باید همه گربه هارو جمع کنیم؟

دوست ندارم بچه ببینم توی خیابون ، نباید بچهاتونو بیارید بیرون؟

بوسیدن یک مسئله اجتماعی نیست چون به کسی ضرر نمی رسونه

کاش این حجم تعصب رو روی اعدام خیابونی و دعوا های خیابونی داشته باشیم.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

استارتر میگه به نظر شما کار ما عجیب بوده که اینطور نگاه کردن؟ناراحت نشده براش عجیب بوده نگاه مردمنمی ...

خب منم دارم میگم عجیب نیس و فکر نکنم کسی نگاه کنه 

موتوری ک متلک انداخته یا هر چی...بخاطر اینه ک از این دست اتفاقا توو خیابون خیلی کم افتاده ...

منم میگم هر بوسی بغلی چیزی توو خیابون آدم ببینه بدش نمیاد نگاه مریض گونه نداره آدم حالش خوب میشه

ربطش این ک وقتی ی عده دعوا میبینن اینجوری نمیگن عیییبه و بزرگش نمیکننبعد طرف ی 10 ثانیه لپ ی نفر دیگ ...

دعوا  رو بزرگ نمیکنن  اتفاقا  دعوا  رو میرن  همه جا  تعریف  میکنن  بیشتر بزرگ میشه

هعی😶
وقتی واکنش منفی دریافت میکنید دقیقا به همان معناست خارج از عرف

همه واکنش منفی ندارن

چون شما ناراحت میشی فکر میکنی برا بقیه هم منزجر کننده اس

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
دعوا رو بزرگ نمیکنن اتفاقا دعوا رو میرن همه جا تعریف میکنن بیشتر بزرگ میشه

خب این یعنی از محبت بیشتر دوسش دارن دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
عزیزم شما فقط خودتو میبینی وقتی داریم درباره عموم صحبت میکنیم تازه قشر سنی شما با ویژیگ ...

خب شماهم خودتونو میبیند!!

هرکس داره عقیده خودشو میگه دیگه ، نه شما نماینده مردمی نه من.

نمی دونم چرا خودتون رو میزنید به اون راه ...اگه از راه می‌رسیدن همدیگه رو با سلام و احوالپرسی خیلی م ...

وا

از راه برسی ببوسی عادیه ولی همون بوسه تو حالت نشسته عادی نیست؟؟ 😐😐😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس چرا شوهرمن سرمو بوس کرد دیشب توی پارک روی صندلی😃

الان میان میگن پس دروغ میگی شوهرت نیست

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

خب عزیز من ماکه قرار نیست طبق نظر تک به تک مردم جامعه رفتار کنیممنم دوست ندارم بچم گربه ببینه توی خی ...

ببین  شما فقط  داری  نظر  خودتو  میگی

حتی  در جواب  منم  بازم فقط  نظر  خودتو  گفتی  

همه چیزایی که گفتی  اگه  نظر  بیشتر ادما  باشه  بله  میشه  خارج  از عرف

هعی😶