2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده ها صحبت کردن اومده خواستگاری

عزیزم هر چی ...خدا شاهده کاری به محرم نامحرم این حرفا ندارم ...اصلا شما بگو کلا دین و این حرفا تو کشور ما وجود نداشته باشه ...چنین رفتاری خارج از عرف جامعست و طبیعیه نگاه رو به سمت خودش جلب می کنه...

خواستگاری رفتن دلیل بر نامزد بودن و بوسه زدن نیست علی الخصوص تو خیابون ...

دختر خوب دیگه نزار چنین چیزی اتفاق بیوفته خودت احساس بد می گیری 

ایشالا که خوشبخت و موفق باشی

من واقعا باورم نمیشه دارید بوسیدن لپ رو آنقدر بد جلوه می‌دین و هم تراز با کار های غیر اخلاقی میدونین.

نمی‌دونم با بوسیدن همسر آدم ، آسمان و زمین خداوند به لرزه در میاد یا دین و ایمون مردم به باد می‌ره...

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

آفرین منم واسه همین پرسیدم چون میگه نامزدم بوسم کرد...طبیعیه وقتی نامزد نیستن مدل رفتارشان تو چشمه و ...

ی بوس از لپ خارج از عرف؟ 

میخوابوند زیر گوشش خوب بود

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
امام رضا بزنه ب کمر جفتشون زده بودن بالا خبر مرگشون میرفتن ی جهنم دره ایمسئولی حراستی خادمی نبود پرت ...

نه کسی کاریشون نداشت

احتمالا ازدواج کرده بودن سن بالا بودن

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

ول کن بابا

مردم ما بعضیاشون رو همه چی گیرن

از بس ندیدن 

بوس رو لپ یا پیشونی دیگه چیه که کسی بخواد حرف بزنه

اگه بخوای برا حرف بقیه زندگی کنی که همین با دوستت بیرون رفتنم از نظر اونا بده

یاد بگیر اینقد به حرف و نگاه هرکسی اونم کسایی که حتی نمیشناسیشون اهمیت ندی

من واقعا باورم نمیشه دارید بوسیدن لپ رو آنقدر بد جلوه می‌دین و هم تراز با کار های غیر اخلاقی میدونین ...

حقیقتا مسیحی هستی احساس میکنم بخاطر اونه 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چی میگی برا خودت خب محیط عمومیهکسی بوس رو منع نکرده

مکان عمومی ممنوعیت داره آدم لپ یا سر همسرشو ببوسه؟

نمی‌دونم واقعا این قوانین رو از کجا میارید 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

با همسرم یبار رد شدیم همچین صحنه ای دیدیم

گفت وای نگاه اینا جیک جیکشونه 

😂😂🤣چقد خندیدم ب جملش 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....