دختر ۱۶ ساله ای که قدش ۱۷۰ وزنش ۴۷ بنظرتون نیاز داره تو این سن وزن اضافه کنه ؟
«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمیشود ! ... تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بینبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑 آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!
«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمیشود ! ... تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .
وای کاشکی هیکل من مثل دخترتون بود من ۱۶ سالمه خرسم هرروز دنبال رژیمم
عزیزم حتما تنقلات زیاد میخوری دختر من تاحالا تو عمرش لب ب چیپس و پفک نوشابه نزده ...
حداقل باید بالای 60 بشه الانم بخاطراینکه شیرمیدم شدم 57همه میگن چقدرلاغری چون برای این قد تا 70 کیلو ...
آره دقیقا
ناهار و شام دخترتون چیا میخوره ممکنه یکم از عادات غذایی دخترتون بگید خدا خیرتون بده من ذره ای اعتماد ...
حتما ، قدرت چنده اول ؟