moonl_ight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1146 عنوان ترکیب مزخرف قد کوتاه و چاقی 99 بازدید | 7 پست می خوام به هر قیمتی شده لاغری دائمی کنم که دیگه برنگردهقبلا رژیم گرفتم و کم کردم ولی باز برگشتبیاین یه راهی بدین که بدون برگشت وزن کم کنمانداممم خیلی زشت شده بیشتر چاقیم تو پهلو و باسنه🤦♀️دیگه خستهههه شدم از این قیافه و کمبود اعتماد به نفس 1403/10/16 | 09:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moonl_ight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1146 عکس بده...چرا باشگاه نمیری عکس که نمی تونم بدم خیلی اعتماد به نفسم کمه و از ورزش وایب بد می گیرم وگرنه می رفتم
donyay عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 10943 عکس که نمی تونم بدم خیلی اعتماد به نفسم کمه و از ورزش وایب بد می گیرم وگرنه می رفتم واه چ وایب بدی...من شکم سزارینی ک میگن نمیره رو با ۶ ماه ورزش تخت کردم ی شکم و پهل ی ساده ک کاری نداره برو باشگاه وایب مایب کشکه
blue94 عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 460 رژیم چرت و پرت به هیچ وجه نگیر ورزش کن شیرینی و شکلات و سرخ کردنی و روغن و سس و .... حذف کن پروتئین بیشتر بخور برنج و نونت رو کم کن اگر مشکل خاصی داری برو دکتر با توجه به اون برات رژیم بنویسه اونو رعایت کن با ورزشی که خود دکتر بگه برات مناسبه
moonl_ight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1146 واه چ وایب بدی...من شکم سزارینی ک میگن نمیره رو با ۶ ماه ورزش تخت کردم ی شکم و پهل ی ساده ک کاری ندا ... مثلا بقیه رو که می بینم تمام انگیزم میره ولی واقعا خیلی دوست دارم ورزش کنم
donyay عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 10943 مثلا بقیه رو که می بینم تمام انگیزم میره ولی واقعا خیلی دوست دارم ورزش کنم بقیه هم ی زمانی چاق بودن ۶ ماه برو بعد اندامتو ببین
blue94 عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 460 مثلا بقیه رو که می بینم تمام انگیزم میره ولی واقعا خیلی دوست دارم ورزش کنم خب همه که از شکم مادر خوش هیکل نیستن یه سری ژن خوب دارن بقیه همه ورزش دیگه بری کم کم تغییرات رو ببینی خودت جذبش میشی