2777
2789

یه چهل دقیقه دیگه باید زنگ بزنم یه جا ببینم کارم انجام شده یا نه 

اگه 🥲 شده بود و گفت موافقت شده یه مبلغی میدم به یکی تون یا مثلا 10 تا شارژ 10 تومنی میدم به 10 نفر🥲

فقط دعا کنید که بشه بخدا خیلی برام مهم 

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ان شاءالله کارت درست میشه

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

شیرینی نخاستم ولی دعا میکنم ک کارت هرچی هست درست بشع و خدا دلتو شاد کنه 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
شیرینی نخاستم ولی دعا میکنم ک کارت هرچی هست درست بشع و خدا دلتو شاد کنه

🥲💔واقعا تو این روزای بدم این شدن میشه نور زندگیم

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂