من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من یه مشکل دیگم دارم:// از روز اولی که پریود شدم تا حالا؛ مگه اتفاقی کسی از خونه بفهمه من پریودم:/// اصن ی جوری نامحسوس و خاموش میرم جلو هیشکی روحشم خبر دار نمیشه برا این ات اشغالی که توی دسشوویم به جا میمونه سطل جدا میزارم یه وره دیگه خودم خالی میکنم نمی بینن کلا 😂🤦♀️ ینی هیییچ مدرکی به جا نمیزارم🤧😂 کلا حس میکنم احدی نباید بو ببره از وعض حتی مامانمم :// اگه میتونستم به خودمم اجازه نمیدادم بویی ببره نمیشه متاسفانه دارم رو این کار میکنم ولی😐😂
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
الهییییی تا آخر عمر خوشبخت بشید یکی از داداشی منم همینطور یه آنقدر آروم سر به زیر
والا من که بدبخت شدم با این کاراش خصوصا وقتی موقع پریودمه قربون صدقه میشنوم بدتر سگ میشم نمیدونم چه مرگمه ولی مرسی 🤦♀️😂 داداشتم خدا حفظش کنه بگو ی هف هش ده تا پسر بیاره نیازه از این پسرا🤦♀️
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)