2777
2789
عنوان

چطوری با بیماری دخترم پاره تنم کنار بیام مثه مرغ سر کنده هستم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 72 پست
راستش متوجه نشدم پیامتو😢 شما میخواید اعتکاف برید؟ میشه واسه دخترم خیلی دعا کنی بیماریش پیشرفت نکنه ...

چشم 

گفتم اگر ناامید بارش نیاری و بهش غم تزریق نکنی این بچه یه بچه با هوش و انشالله با آینده روشنه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

امتحان بچه خیلی سخته. خوب میدونم .ولی کم کم زبونتو بچرخون وشکر کن سربلند باش از امتحانت عزیزم درست م ...

بله سخته بدتر از اون نگاه و حرف اای بقیه ک میگن مگه چکار کردی ک بچت داره پس میده😔همه فکر میکنن منو شوهرم حتما ادم های بدی هستیم ک داریم با بجه امتحان میشیم وگرنه ن اهل حروم هستیم ن اذیت و ازار کسی شوهرم خیلی اهل کمک کردنه خیلیا زو سر کار برده کمک کرده ولی اخه چرا خدا اینجوری جواب خوبی هارو میده طرف میره کمک میکنه ثواب میکنه میگه بشه خیری واسه بجم بچه هام تنشون سالم باشه حالا واسه ما برعکس بشه دیگه بهش گفتم حق هیج ثوابی نداره باید بشیم بدترین ادم دنیا حالا ک اینجوری شدخ😭😭😭

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشم گفتم اگر ناامید بارش نیاری و بهش غم تزریق نکنی این بچه یه بچه با هوش و انشالله با آینده روشنه

ناامیدش نمیکنم ولی خودش حساسه خیلی خیلی وابسته منه همین الان بغلم خوابیده 😢😢

ناامیدش نمیکنم ولی خودش حساسه خیلی خیلی وابسته منه همین الان بغلم خوابیده 😢😢

جهان براش جدید و ترسناکه 

و چون باهوشه بیشتر متوجه جهان و فرق خودش خواهد بود

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بله سخته بدتر از اون نگاه و حرف اای بقیه ک میگن مگه چکار کردی ک بچت داره پس میده😔همه فکر میکنن منو ...

حرف مردمو که اصلا خوبم گفتن برات مهم نباشه باور کن داری امتحان میشی ادم خوبا بیشتر امتحان میشن سعی کن هم خودتوهم همسرت سربلند بیاید بیرون مطمن باش خدا جبران میکنه میگم دیگه ماهم تجربه داشتیم صبور باش گلم همونایی که همچین حرفیو میزنن اصلا حواسشون نیست که حرفایی که میزنندچقدذفاجعست برا دل پدر ومادری که شکسته کی میدونه فردا قراره چی بشه به حرف مردم گوش نده برا جگر گوشت مادریتو بکن نازشو بکش تولد براش بگیر  براش لباس بخر وشکر کن درست میشه 

حرف مردمو که اصلا خوبم گفتن برات مهم نباشه باور کن داری امتحان میشی ادم خوبا بیشتر امتحان میشن سعی ک ...

😔😔😔اول خداروشکر میکنم ک زودتر فهمیدیم بصورت اتفاقی هم متوجه شدیم ومیگم شاید خواست خدا بوده که بفهمم و برم پی درمانش همون ورزشه ک حدودی جلوشو میگیره و اینکه دخترم حداقل بتونه راه بره مثلا اگه چن سال دیگه میفهمیدم شاید دیگه دیر میشدولی نگرانم استرس دارم ازاینده خبرندارم ازحال خودش ازاینکه چجوری باید قبولش کنه باهاش کنار بیاد ازاینکه دخترم  خیلی اروزدارع میگه میخوام دندون پزشک بشم😭😭😭چی بگم ک حالم خیلی بده خیلی زیاد 

خدا نمی‌خواسته دخترت این بیماری داشته باشه 

بیماری دخترت علل و عواملی داشته مادی و معنوی 

ضمن اینکه خدا کسانی که باعث شدن دخترت بیمار بشه رو عذاب میکنم.بازم نکاتی هست عرض میکنم خدمتت

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

خدا نمی‌خواسته دخترت این بیماری داشته باشه بیماری دخترت علل و عواملی داشته مادی و معنوی ضمن اینکه خد ...

یعنی جی کسایی ک باعث بیماری دخترم شدن رو عداب میکنه؟مگع کسی مقصره؟

مثال زدم.شاید علل معنوی بوده نظیر چشم زخم و سحر خب اینها عذاب میشن.

علل مادی شاید قصوری باشد ما که خبر نداریم

ضمن اینکه بابت این صبوری شما خدا به شما آجر فراوان میده و جوری که در قیامت همه آرزو میکنن که ای کاش در دنیا جای شما بودن

ضمن اینکه بابت این صبوری شما خدا به شما آجر فراوان میده و جوری که در قیامت همه آرزو میکنن که ای کاش ...

کاس تواین دنیا عذابم نده اون طرف عذاب میداد چ رنجی بالاتز از بیماری بجه

کاس تواین دنیا عذابم نده اون طرف عذاب میداد چ رنجی بالاتز از بیماری بجه

مثلاً ژنتیکی مریض شده.وقتی ژن اینجوریه پس باید مریض بشه خدا هم بدون اسباب سبب کاری نمیکنه باید ژن سالم باشد تا بچه سالم 

باید با دست گوشی لمس شود تا مطلب تایپ شود