2777
2789
عنوان

خانوما واسه ی باشگاه ساپورت مشکی ساده میشه پوشید

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 24 پست
یعنی کشاله ران بقیه سفیده؟ عادیه که..اره شورتک و شلوارک ازاد بهتره

من نگفتم ماله بقیه سفیده. اینکه اون ناحیه بخاطر اصطکاک تیره بشه طبیعیه. ولی این اصطکاک پوست توی ورزش بیشتر میشه در کنارش داری عرق هم میکنی این قضیه تشدید میشه. بهش گفتم که اگه خوشش نمیاد اون ناحیه تیره بشه نپوشد. اگه براش مهم نیست که اختیار دست خودشه

اسرار اَزَل را نه تو دانی و نه من/وین حرفِ معمّا، نه تو خوانی و نه من/هست از پس پرده گفت‌و‌گوی من و تو/چون پرده برافتد، نه تو مانی و نه من! -خیام

بدنسازی میخوام کار کنم

خوب پس بدنسازی معمولا با هر لباسی میرن

اسرار اَزَل را نه تو دانی و نه من/وین حرفِ معمّا، نه تو خوانی و نه من/هست از پس پرده گفت‌و‌گوی من و تو/چون پرده برافتد، نه تو مانی و نه من! -خیام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نگفتم ماله بقیه سفیده. اینکه اون ناحیه بخاطر اصطکاک تیره بشه طبیعیه. ولی این اصطکاک پوست توی ورزش ...

اره من دقت نکرده بودم به این قضیه از به بعد بیشتر دقت میکنم مرسی ازت🙏

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

نه بابا من هر بار یه مدل میرم کار ندارن چیه بیان اینجام گیر بدن بهمون؟!😐😅با تیشرت و شلوار گشاد رفت ...

خب پس خوبه 😂

شما واسه ی چاق شدن میرین؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
اره من دقت نکرده بودم به این قضیه از به بعد بیشتر دقت میکنم مرسی ازت🙏

💚✨️

خب پس خوبه 😂شما واسه ی چاق شدن میرین؟

نه برای عضله سازی چند وقته تنبل شدم باید باز برم ،البته عضله بسازم وزنم کمی زیاد میشه دیگه ولی سالمه

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

ما جوونا کلاس می‌ذاریم چی بپوشیم چی نپوشیم برامون مهمه این سن بالاها میان باشگاه با همون لباس خونگی ...

من چند تا کراپ دارم هم میشه گفت خونگین هم مناسب باشگاه

بنظرت زشته همونارو با ی ساپورت مشکی ساده بپوشم؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
من چند تا کراپ دارم هم میشه گفت خونگین هم مناسب باشگاهبنظرت زشته همونارو با ی ساپورت مشکی ساده بپوشم ...

نه بابا 

برا چی زشت باشه 

گل گلی نباشه هر چی باشه اوکیه 

من خودم ی لگ گرفته بودم با تیشرتای خونگیم میپوشیدم