بچه ها شوهرای شما هم اینطوریه؟مثلا شب میریم مهمونی چه فامیل و خانواده من باشن چه خانواده و فامیل خودش بعد که میاییم غیبت نمیکنه راجب افرادی که اونجا بودن خیلی کم پیش میاد پشت کسی چیزی بگه میخواستم ببینم شوهذای شما هم اینطوری هستن؟اخه پدر خودم دیدم غیبت میکنه و پشت باجناق و مخصوصا خانواده مادریم حرف میزنه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
اگر من شروع کنم حرف زدن به صورت فان،میخنده یا تایید میکنه یا تعجب میکنه و...اما باز هم نظر خاضی نمیده
از بین 20بار یکبار یهو یه نظر عجیب میده کوبنده😂
اما خب مخالفشم نیست هر جا میرم خودش نباشه میگه خب غیبت چی داری
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... (کاربر واحد پشتیبانی)
یه خاله دارم اصلا تو عمرش غیبت نکرده.....چهارتا عروس داره هیچ وقت پشت سرشون حرف نمیزنه ....در مورد هیچ کس هم بد نمیگه ....35ساله تو خونه پرستار پسرش هست که معلوله ....یکبار هم به خدا شکایت نکرده که چرا زندگی ام اینجوریه ...هر کی بپرسه میگم فرشته رو میخای ببینی برو ببین