2777
2789

برای بابام اینجوری نیستم ولی وقتی به مامانم نگاه میکنم میگم خدایا میشه قبل مامانم من بمیرم  من تحمل دوری نداره برام سخته حالا بنده خدا سالمه ها تو دلم ولی اینو میگم

از خودمم بیشتر دوسش دارم یکی رو خیلی دوست داشتم عاشق هم بودیم گفت از این پسره خوشم تنیاد خانوادش به ما نمیخورن به خاطر اون از عشق ۴ سالم دست کشیدم فقط به خاطر حرفش بدون هیچ مخالفت حرفی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااای همچین دعایی نکن.

یادمه خاکسپاری عمه ام میرفتیم، مادربزرگم فقط میگفت، دیده بودن مادر میمیره، دخترش میره دفنش کنه، چرا برای من برعکس شد.

مادربزرگ من داغ سه تا بچه دید، بعد فوت هر کدوم ، کمرش خم تر شد.

مخصوصا عمه آخریم ، چون مادربزرگم پیر بود، میگفت من باید میرفتم، نه اون

علی انصاریان خدابیامرز این دعارو کرد مستجابم شد

دعای درستیم نیست

دوستی خاله خرسه ست به نوعی 

چون داغ جوون کمر شکنه برا پدرمادر و هزاران بار از مرگ براشون بدتره

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

به جاش دعا میکردی خدا به مادرت عمر طولانی بده

به خودتم همینطور

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸