2777
2789
عنوان

در رو قفل کردم نزاشتم داداشم بره امتحانشو بده خوب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3144 بازدید | 109 پست
اتفاقا بذار ازت حساب ببرن بدونن جدی هستی،میدونی چرا چون خونه باید حتما بزرگتر داشته یه کسی که بقیه ا ...

دقیقااااا 

بهش میگم بخون بهت پونصد میدم اقا برات توپه میخرم میگه نه از لج تو نه 

😶عججججب🤑

بیچاره بچه ای که به جای پدر ومادر، خواهر وبرادر بخواد برایش بزرگتری کند .شما نه کار خونه کن ،ونه حرص ...

اره هیچ  کاری نکنم خواهرم 

که بعدش بابام فحشم بده بگه بدرد نخوری

😶عججججب🤑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا خیرت بده مشکل منم اینجاست مامانمم درک نمیکنه من حتی سال دیگم نمیتونم برم دانشگاه باید سال بعدش ...

پس یکسال صبر کن .یکسال و دوسال چیزی نیست .عقبم نمیفتی نترس اصلا 

لایک نکنید .توروخدا 
جدی بودن اینجوری که فقط اون دوتارو فراری میده

چرا الان فقط اون دوتا مهم هستن ،هیچکس استارتر و باری که توی سن پایین ومجردی رو دوششه نمیبینه،داره مادری میکنه براشون ولی همش الفاظ گمشو ،سگ ...نثارش میکنن،نه اتفاقا باید توخونه از یکی حساب ببرن وگرنه همدیگرو میخورن 

خب میزاشتی بره امتحانشو بده

خراب میکرد 

سرش به سنگ میخورد

خیلی کار بدی کردی

خیلی

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

دیگه هفتم بزرگه 

خودش باید بشینه بخونه

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

دقیقااااا بهش میگم بخون بهت پونصد میدم اقا برات توپه میخرم میگه نه از لج تو نه

بعدم بخون بخون بخون خیلی بده ها من داشتم برااستخدامی میخوندم دودفه خواهرم بهم گفت بشین  درستو بخون انقد بدم اومد از حرفش بهش گفتم دیگه اینو نگیا خیلی بدم میاد اگه گفتی دیگه نمیخونم .

لایک نکنید .توروخدا 
دقیقااااا بهش میگم بخون بهت پونصد میدم اقا برات توپه میخرم میگه نه از لج تو نه

من قشنگ متوجه شدم تو خونتون چخبره وباهات چه رفتاری میشه ولی بقیه همون یه در قفل کردن رودیدن،شما اینکارت تنبیه بود و تنبیه لازمه ،امیدوارم درست بشه همه چی وکمتر اذیتت کنن

چرا الان فقط اون دوتا مهم هستن ،هیچکس استارتر و باری که توی سن پایین ومجردی رو دوششه نمیبینه،داره ما ...

اره خب اینجا مسعولیتش با کیه؟ پدر و مادر 

خوب مادر که خونه نیست 

تازشم ب من گفته غذا درست کن درس یادش بده 

منم هفت ماه دارم کلفتی میکنم 

بابامم که میاد خونه زمین زمان فحش میده دنبال دعواس اگه حتی چایش اماده نباشه کتک میزنه فحش میده 

درس هم یاد داداشم ندم هم مامانم قهر میکنه میگه حالمو بد  کردین درس یاد پسرم بده 

هیچکس منو درک نمیکنه که سال دیگم نمیتونم برم دانشگاه  

😶عججججب🤑

چرا الان فقط اون دوتا مهم هستن ،هیچکس استارتر و باری که توی سن پایین ومجردی رو دوششه نمیبینه،داره ما ...

استارتر داره بااعصاب اون دوتا بازی میکنه اون دوتاهم ضد میکنن برعلیهش برمیگردن اعصاب اینو خورد میکنن .انعکاس رفتاراش خیلی براخودش ضرر داره 

لایک نکنید .توروخدا 
من همینجوریش هم ارامش ندارم اومدم برق باز کردم به خواهرم گفتم توام باید بری امتحان بدی گفت گمشو بعدش ...

عزیزم بهترین کارو کردی،اصل روانشناسی همینه که شما انجام دادی،بچه باید قاطعیت شمارو سر حرفی که زدید متوجه بشه و بفهمه که الکی چیزیو نمیگین،خوب شد با همین کارم الان فهمید که باید درسشو بخونه و شما سر درسش باهاش شوخی ندارین،فقط بعد که اومد خونه وقتی حالش خوبه یه خوراکی چیزی براش ببر باهاش قشنگ حرف بزن بگو که نگرانشی و این کارا بخاطر خودشه که درسشو بخونه و تو زندگی موفق بشه  بگو که از دوست داشتنمه که رو درست حساسم،اینجوری هم دیگه متوجه میشه که بدشو نمیخوای اگه باهاش تندی کردیم بخاطر خودش بوده...احسنت بهت که اینقد عاقلی