2777
2789
عنوان

در رو قفل کردم نزاشتم داداشم بره امتحانشو بده خوب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3144 بازدید | 109 پست

یاخدا چ خانواده پر تنشی هستید صبح اول صبحی حوصله داری. میزاشتی بره امتخانش بده خودتم میگرفتی میخوابیدی چیکارشون داری 

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

حالا چرا فاز بزرگتری گرفتی این اداها چیه!! تو نهایت مادرشونم باشی میتونی یبار دوبار بگی بخون نخوند دیگ خودش ضرر کرده..نک در قفل کنی و آشوب راه بندازی! دوستی خاله خرسه اس قضیه شما!

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری اعصاب نداشته باشی،خیلی سخته بابات نذاره ادامه تحصیل بدی.و خاک بر سرمون با این فرهنگ مسخره و ...

الان متاسفانه مادرش هم بار بیشتری به دوشش گذاشته 

مسئولیت دوتا بچه حرف گوش نکن رو داده به اسی بیچاره 

الان اسی باید دنبال کار خودش باشه درس خودش باشه نه خونه داری و بچه داری کنه 

مگه من گفتم غذا درست نکن ؟ من گفتم هر کار میکنی غرور این بیچاره ها رو نشکن .خشن بار میان .مخصوصا پسر ...

اره  از دست پدرم که ازیتش میکنه میره تو خیابون پیش رفیقاش گریه میکنه اونام به ما گفتن 

😶عججججب🤑

آخه ما یا تو روغن میپزیم یا آب پز میکنیمسرخ کردن یعنی هر دو طرف غذا😕

من باید هم بزنم تو روغن وگرن نمیتونم بخورم

شاید منظورش همینه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من برادر بزرگم وقتی پدر و مادرم تصادف کردن تا دو ماه کامل چهارتا بچه قد و نیم قد گردنش افتادن ک یکیشون من بودم و از جمله هممون شر و شیطون بودیم جوری ک مهمون نمیومد خونمون از دستمون شاکی بودن ولی یک بار هم صداشو رو ما بلند نکرد و هیچوقت بددهنی یا کتک نزد 

چون ما امانت دستش بودیم

حالا شما معلومه خیلی بهتون فشار اومده و دارید عقده هاتون رو سر خواهر برادرتون خالی میکنید تو رو خدا رو خودت کار کن و انقد براشون خاطرات تلخ درست نکن

آخه ما یا تو روغن میپزیم یا آب پز میکنیمسرخ کردن یعنی هر دو طرف غذا😕

هرچی تو روغن بندازی میگن سرخ کردن دیگ..ی طرف دوطرف نداره ک!

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
روی خواهر برادراتم هرگز دست بلند نکن که خیلی درد آوره .زجرکش میشن

نه من اهل کتک زدن نیستم 

فقط کاری که میگمو میکنم گفتم درس نخوندی نمیزارم بری امتحان بدی که نزاشتم اخرش خودش از سر دیوار پرید رفت 

😶عججججب🤑

اره واسه امتحان قران تا یاد بگیره درسشو بخونه و بدونه باهاش شوخی ندارم از کدوم ارامش حرف میزنی کسی ...

عزیزم منم مدرسه درس نمیخوندم کسی هم این رفتارهای زشت رو بامن نمیکرد که اگه میکرد الان باهاش قطع ارتباط میکردم .مگه داداشت اسیر توعه ؟ مگه گروگان گرفتی اخه ؟

لایک نکنید .توروخدا 

امتحان قرآن بچه من ساعت ۱۱ ست هفتمه اونم

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نه من اهل کتک زدن نیستم فقط کاری که میگمو میکنم گفتم درس نخوندی نمیزارم بری امتحان بدی که نزاشتم اخر ...

اسی حقا که پای حرف واستادن فقط خودت😂😂

مسولین الگو برداری کنند

نکن خواهر من خونه میدون جنگ نیست که

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
نه من اهل کتک زدن نیستم فقط کاری که میگمو میکنم گفتم درس نخوندی نمیزارم بری امتحان بدی که نزاشتم اخر ...

از رو دیوار ؟ ببین خودت باعث میشی هرکاری بکنه .اگه داداشت دست من بود الان ببین چجوری تومشتم نگهش میداشتم با رفتار اصولی

لایک نکنید .توروخدا 
اره واسه امتحان قران تا یاد بگیره درسشو بخونه و بدونه باهاش شوخی ندارم از کدوم ارامش حرف میزنی کسی ...

خودت میگی آرامش ندارین دیگه چه توقعی ازون طفل معصوم داری، لهش محبت کن قربون صدقه ش برو تا درس بخونه ، نخوند هم فدای سرش ، یه امسال رو نهایت نمراتش کم بشه. شما بدتر اون یذره آرامش رو هم ازشون گرفتی ..مثل پدرت نباش که با ضرب و زور و کتک برخورد میکنه،  مهربون باش 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿