2777
2789
عنوان

خیانت همسر

2358 بازدید | 122 پست

سلام بعد از سه سال که فکر میکردم رابطه شون تموم شده بازم چت هاشون رو دیدم. اسم و آدرس دختره رو دارم. نمیدونم چطور تنبیه اش کنم چون برام نقش بازی کرد و گفته بود ازدواج کرده حتی مثلا شوهرش باهام حرف زد تلفنی حالا فهمیدم هنوز مجرده و کلی عکس و چت ازش توی گوشی شوهرم دیدم. تو رو خدا بگید چطور حالشو بگیرم ؟ خیلی دختر دروغگویی هست. حال شوهرم رو هم میخوام اساسی بگیرم ولی به کمک شما نیاز دارم‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه صبری داری من اصلا قوی نبودم و نیستم قبل حال گیری خودم سکته میکنم

اولین بار تا پای مرگ رفتم ولی این چندمین بارش هست. همه جور بلا و مصیبت رو تحمل کردم. شوهرم آخرین بار قول داده بود دیگه خیانت نکنه ولی نمیدونم چرا این دختره ی بی حیا رو ول نمیکنه 

اولین بار تا پای مرگ رفتم ولی این چندمین بارش هست. همه جور بلا و مصیبت رو تحمل کردم. شوهرم آخرین بار ...

چه تحملی داری دختررررر بکن این دندون لقوووووو اگه بچه نداری

قوم شوهر مثل درخت کنار توالتن🌴🚽 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایه شون نشست 😂 

عکساش رو با ی خط دیگ براش بفرست خودتو پسر معرفی کن بگو همه رو تو اینستا پخش میکنم ک یاد بگیری با زندگیه مردم بازی نکنی یا همه رو بده پلیس فتا حالش جا بیاد

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

به صورت نمایشی توام برو با یکی دوست بشو و یا کارایی بکن که شک کنه بهت که با کسی هستی

این کار رو هم کردم قبلا ولی خیلی بلا سرم آورد. گوشی منو گرفت و کتکم میزد و اعتراف می‌گرفت و صدامو ضبط میگرد که بخواد آبرومو ببره. بعد از همه ی اینا که دید کسی به گوشی من پیام نمیده و زنگ نمیزنه و یه ارتباط بیخودی بوده به هم قول دادیم همو ببخشیم. ولی همچنان زیرآبی میره. به خدا خسته ام 

عکساش رو با ی خط دیگ براش بفرست خودتو پسر معرفی کن بگو همه رو تو اینستا پخش میکنم ک یاد بگیری با زند ...

یعنی به پلیس فتا بدم پیگیری میکنن؟ راه حلت به نظرم خوبه. مرسی واقعا