2777
2789
عنوان

بچم هنوز پنج سالشه ولی هیمیگم اگه نتونه درس بخونه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 21 پست

آدم همیشه فکر میکنه بچه اش باید بهترین باشه ولی به تدریج قبول میکنه هر کسی ویژگیهای خودش رو داره و باید بپذیری .من خودم و همسرم درسمون خوب بود دخترم از اول درجه یک نبود الانم کنکور میده گفتم به خودت استرس نده چون میبینم در توانش نیست پشت سر هم درس بخونه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم. ان شاالله عالی میشه. بسپار به خدا و از امام زمان عج واهل بیت بخواه دعاش کنن. ما که کاره ای نیستیم ولی خدا واهل بیت و داریم.جای نگرانی نیست. ی روان شناسی ی بار یه مطلبی گفت خیلی ب دلم نشست.گفت وقتی همه کاره خداست تربیت فرزندتو بسپار ب خودش. بگو من نمیدونم نمیتونم تو کمکم کن. البته که باید ماهم حواسمون باشه ولی درکنارش مدام از خدا واهل بیت بخوایم تو همه چی کمکش کنن.خیلی دلت قرص میشه.من فقط درس ونمیگم ها.همه زمینه هارو میگم. ان شاالله موفق بشه تو همه مراحل.

از پسر من بدتر نبوده قطعا ولی شکر خدا خیلی خوبه الان. نمیگم الان عالیه عالیه. ولی خیلی راضیم شکر خدا.همه قرار نیست بیست باشن از همه نظر. خودت ببین تو چه زمینه هایی ضعیف کمکش کن‌. پسر من مثلا نقاشیش و رنگ زدنش در حد یک بچه یک ساله هم نبود.ازاین نظر ضعیف بود. از اولش با آرامش و بدون نگرانی  خودم همش دستشو میگرفتم و کمکش میکردم باهم کشیدیم.شکر خدا الان اینقدر بهتر رنگ میکنه  ودستش راه افتاده به قولا. وهیچ وقت سرزنشش نکردم. خیلی معجزه میکنه اعتماد ب نفسشو بالا ببری و اینک من گوشی و تلویزیون ازصبح تاشب نهایتش یک ساعت بزارم براش که گاهی اصلا.چون اصلا خوب نیست براشون.

اونم پیش یک هست.

راستی کتاب چی بهتون معرفی کردن؟ 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
شوهرمم میگه دیونه ای

خودتو عذاب نده هر چی روی این موضوع تمرکز کنی ناخواسته روی بچت فشار میاری اونم بدتر میشه،بچه هفت سال اول باید پادشاهی کنه،اگه میخوای بچه تو عذاب ندی زیاد وسواس نداشته باش بچه تو با هیچکس دیگه ای مقایسه نکن اعتماد به نفسش و میاری پایین اونوقت بدترشم میکنی،خودت تا مدرسه می‌ره با بازی آموزشهای اولیه رو که قبل مدرسه باید بدونه بهش یاد بده،ما داخل اقوام یه پسر بچه ای داشتیم که خیلی شلوغ بود کسی دوست نداشت که خونه شوند برن ،ولی مادرش تا دلت بخواد صبور الان اون پسر بچه ازدواج کرده ارشد روانشناسی هم داره دوتا پسر بچه شیطونم عینهودخودش داره

پسرهمسایه ما دیوانه مون کرده بود تا بچگی ،فقط داشت محله رو نابود میکرد الان هوافضای شریف میخونه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...