سلام عزیزم. ان شاالله عالی میشه. بسپار به خدا و از امام زمان عج واهل بیت بخواه دعاش کنن. ما که کاره ای نیستیم ولی خدا واهل بیت و داریم.جای نگرانی نیست. ی روان شناسی ی بار یه مطلبی گفت خیلی ب دلم نشست.گفت وقتی همه کاره خداست تربیت فرزندتو بسپار ب خودش. بگو من نمیدونم نمیتونم تو کمکم کن. البته که باید ماهم حواسمون باشه ولی درکنارش مدام از خدا واهل بیت بخوایم تو همه چی کمکش کنن.خیلی دلت قرص میشه.من فقط درس ونمیگم ها.همه زمینه هارو میگم. ان شاالله موفق بشه تو همه مراحل.
از پسر من بدتر نبوده قطعا ولی شکر خدا خیلی خوبه الان. نمیگم الان عالیه عالیه. ولی خیلی راضیم شکر خدا.همه قرار نیست بیست باشن از همه نظر. خودت ببین تو چه زمینه هایی ضعیف کمکش کن. پسر من مثلا نقاشیش و رنگ زدنش در حد یک بچه یک ساله هم نبود.ازاین نظر ضعیف بود. از اولش با آرامش و بدون نگرانی خودم همش دستشو میگرفتم و کمکش میکردم باهم کشیدیم.شکر خدا الان اینقدر بهتر رنگ میکنه ودستش راه افتاده به قولا. وهیچ وقت سرزنشش نکردم. خیلی معجزه میکنه اعتماد ب نفسشو بالا ببری و اینک من گوشی و تلویزیون ازصبح تاشب نهایتش یک ساعت بزارم براش که گاهی اصلا.چون اصلا خوب نیست براشون.
اونم پیش یک هست.
راستی کتاب چی بهتون معرفی کردن؟