2777
2789
عنوان

ناامید نباش🙂

135 بازدید | 8 پست

میخوام داستان خودمو تعریف کنم کسی دوس داشت میتونه بخونه 🩷🙏🏻

پیش بابام ک بودم کلی حسرت  ب دلم موند بابام پولشاو خرج مهموناش واجب تر میدونست تا بچش ولی بازم بابام بود خیلی دوسش داشتم دوسم داشت ولی کلی بی پولی و حسرت داشتم گفتم اذدواج کنم خوشخوشانم میشه امان از دل غافل فقیر تر شدم در حد نیاز های معمولی میداد بهم جوری بود ک خودش میخرید وسایل موردنیازمو پولی که میداد نمیشد پس انداز کرد یه سال گذشته بود از اذدواجم گفتم بسه خسته شدم 

از منت کشیدن یه قرون و نداری شروع کردم کار تو خونه ادمی نبود بزاره بیرون کار کنم مثلا دوسم داشت رید… تو دوس داشتنش

تا اینکه خلاصه دست ب کار شدم کار نقاشی روی ماگ توی خونه ویترا کار رزین کار خمیر بافت.. از هر کدوم چس تومن دراوردم شده بود هر کارو دوبار براش هزینه میکردم باز ول میکرد چون  کم بود پولش از وقتی شروع به کار کرده بودم حتی دیگه..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتی دیگه پول بسته هم تو کارتم نبود بخدا روزایی داشتم ک از بی پولی گریه میکردم هرچی از شوهرم میگرفتم با یارنمو خرج کارای دستسازم میکردم ولی نمیشد اما من هدفم این بود به ارزوهام برسم ماشین گوشی مدل بالا فقط با پول خودم بعد سه سال یه اتفاقی افتاد 

من خدا دری که سه سال برام پوچ میاورد این بار پُر بود باز کرد برام شد اونی که میخواستم کارم گرفت یکی از همون هنرهایی که بارها امتحان کرده بودم نشد یکدفه شد چون هرچقد افتادم زمین بخاطر هدف و ارزوهام بلند شدم الان ک این تایپکو زدم هشت ماه گذشته توی این مدت از همون کارم که یه انلاین شاپ با ۲۰ تا فالوور بود الان بعد ۸ ماه شده ۳ هزار تا وپس اندازم تا الان از همون کار ۱۴۰ میلیون سکه پارسیان و.. هست شاید ب این زودی نتونم ماشین بخرم ولی من به خودم ایمان دارم ادمی نیستم که از هدفام دست بکشم ببخشید اگه طولانی شد 🙏🏻🌸