2777
2789
عنوان

صادقانه بگین کدوم بخش ها از فرهنگ غرب رو دوست ندارین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 33 پست

من رک بودنشو تعارف ندارن 

یا اینکه تو فیلماشون میگن قسم میخورم و تمام 

ولی ما برا قسم از حضرت آدم شروع میکنیم تااااااا.....

یعنی اوناهم ب حضرت عیسی موسی قسم میخورن؟؟؟؟

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عجیبن با خودم میگم یعنی مثلا خانومه ناراحت نمیشه واقعا؟ اینجا کسی اینکارو بکنه خیانت حساب میشه صد در ...

حالا مثلا خیانت حساب بشه چه اتفاقی میفته ! بجز اینکه زن بیشتر به شوهر هرزش بچسبه . ولی اگه زن متاهل خیانت ک هیچ .. پیامای عاشقانه بده .. تیکه بزرگه گوششه . البته خوبه که غیرت تو مردا مونده ولی زنا نه متاسفانه

البته که برای منی که پامو از ایران بیرون نزاشتم نمیتونم قضاوتی داشته باشم چون فقط شنیدم و شنیدن کی بود مانند دیدن .و اینکه اقوام و دوستان تو کشورهای مختلفی هستن و خب فرهنگ هر کشوری با اون یکی ختی فرق داره .

ما تو فرهنگمون چیزای قشنگ زیادی داشتیم که متاسفانه دیگه نیست 

من رک بودنشو تعارف ندارن یا اینکه تو فیلماشون میگن قسم میخورم و تمام ولی ما برا قسم از حضرت آدم شروع ...

من اتفاقا رک بودنشون رو دوس دارم

از جهاتی خیلی خوبه

و از طرفی از یکی از ویژگی ایرانی ها که دوس ندارمش تعارفی بودنه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
حالا مثلا خیانت حساب بشه چه اتفاقی میفته ! بجز اینکه زن بیشتر به شوهر هرزش بچسبه . ولی اگه زن متاهل ...

اونا که خیلیاشون براشون مهم نیس چه زن چه مرد

مخصوصا توی قشر بازیگرا مثل اینکه 

چون کلا خیلی با هم راحتن و من مخالف این همه صمیمیتشونم

الان اینارو دوست دارین یا دوست ندارین؟ اینگه تعارف ندارن رو مثلا

دوس دارم 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

اونا که خیلیاشون براشون مهم نیس چه زن چه مردمخصوصا توی قشر بازیگرا مثل اینکه چون کلا خیلی با هم راحت ...

خب اونا بقول خودت براشون مهمم نیس . ما که مثلا گناه میدونیم و اینهمه خیانت چی ! پس اونا حق دارن

خب اونا بقول خودت براشون مهمم نیس . ما که مثلا گناه میدونیم و اینهمه خیانت چی ! پس اونا حق دارن

خب گناه دونستش کافی نیس مهم اینه مثل ادم رفتار کنیم که نمیکنیم

وگرنه اگه همه تعهد سرشدن میشد جهان گلستون بود

الان اینارو دوست دارین یا دوست ندارین؟ اینگه تعارف ندارن رو مثلا

از ایستاده جیش کردنشون 

از اینکه فرقی بین خاله و عمه نمیزارن 

از اینکه احساس میکنم ب پدر و مادر احترام نمیزارن 

هرچند ب قول دوستمون ک من پامو خارج کشور نزاشتم 

از ایستاده جیش کردنشون از اینکه فرقی بین خاله و عمه نمیزارن از اینکه احساس میکنم ب پدر و مادر احترام ...

اینا بد بودن به نظرم جز اینکه بین خاله و عمه فرق نمیذارن

این بد نیس ولی این باید توی رفتارشون باشه نه صرفا توی ادبیات انگلیسی

اینا صرفاً فقط در غرب نیست. سینمای همه جای دنیا همینه. حتی ایران قبل از شورش ۵۷.

دیگه کسی که با اینا ازدواج میکنه شرایط کاری طرفش زو میدونه. واسه منم جای تعجب داره البته که آدم چجوری روش میشه 😄

خب گناه دونستش کافی نیس مهم اینه مثل ادم رفتار کنیم که نمیکنیموگرنه اگه همه تعهد سرشدن میشد جهان گلس ...

نگفتم کافیه . میگم ما که اسلام هستیم اینیم ازونام بعید نیس . به قول بعضیا کشور نا مسلمونن