2777
2789
عنوان

خانما دارم گریه گردیده میکنم خواستگارم خواستگارم نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 67 پست
نمیتونم به پای اونی دوست دارم بمونم که فقط کراش هست هیج رابطه ای نیست یا با اونی که دوسش ندارم ازدوا ...

با ۳۲ سال چقدر از نظر عاطفی و فکری نابالغی .

پای یه تَوهم موندی ؟ اونم کسی که ارتباط نداری باهاش و خوب شخصیتش رو نمیشناسی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان تنها کاری که باید بکنی اینکه گوشی رو بذاری کنار و بری بخوابی تا هم ذهنت هم جسمت آروم شه.

استرسم ایتقدر زیاده دستام میلرزه 

استرس باعث شده نخوابم 

این آزمون آنها راه رسیدن من به همه چی هست 

عزیزم اگه خاستگارت آدم خوبیه و شرایطش مناسبه سریع ردش نکن .

منم سال‌های سال از بچگی با یکی از اقوام علاقه ای بینمون بود .ولی هیچ وقت پا پیش نمیزاشت منم یه خاستگارو راه دادم .دیدم باز خبری نیست .خلاصه تحقیق و پرس وجو جواب مثبت دادم .الانم هیچ یادم نیست اون آدمو چجوری دوست داشتم اصلا از ذهنم پاک شده .

فکر خودت باش .اونموقع ۲۳سالم بود 

عزیزم به خواستگاری فرصت بده 

میترسم این کراش تورو نخواد کسی دیگه رو دوست داشته باشه 

آنوقت ضربه بدی میخوری 

از دو طرف تنها میشی شایدم دیگه ام کیس خوب نیاد

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
عزیزم به خواستگاری فرصت بده میترسم این کراش تورو نخواد کسی دیگه رو دوست داشته باشه آنوقت ضربه بدی می ...

خواستگارم رد کردم تموم شد چون نمیخواستم این طرف میدونم دوستم نداره ولی امیدم به خداست که خدا کارمو درست کنه تنها امیدم خدا هست 

@ماهسونگ  

به نظرت برم دعانویس؟ دیگه کار از کار گذشته خیلی دوستش دارمذ

دیروز با مادرم برای جواب رد خواستگار دعوام شد گفت چرا رد میدی گفتم دوستش ندارم مامانم دلش شکست 💔 من قصد دل شکستنش نداشتم ولی نمیتونم وارد زندگی بشم که دلم جای دیگه هست اون طرف مطمئنم کسی دیگه قبلا میخواسته و اون ازدواج کرده خودش به من گفت کسی تو زندگیم نیست من مطمئنم کسی تو زندگیش نیست من تنها فرصتم این آزمونه که استخدام بشم برم کنارش 

دعام کن استخدام بشم همین