2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 22 پست
بیخیال بابا هیچ وقت از کسی توقع نداشته باش ...اونم مادرشوهره قطعا که دخترش تو اولویت قرار داره تا عر ...

آره با خودمم میگم ولی چون خواهرو برادر ندارم حس میکردم واقعا برای خواهرشوهرام مثل خواهرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره با خودمم میگم ولی چون خواهرو برادر ندارم حس میکردم واقعا برای خواهرشوهرام مثل خواهرم

بیخیال آدم با خواهر برادر خودش هم بعد اینکه اونا ازدواج میکنن دیگه مثل قبل نیست مثلا من الان رابطه ام با داداشم مثل زمان مجردیش نیست چون دیگه زن داره به هرحال اولویت زندگیش یکی دیگه شده .....

شما هم خیلی بیش از حد صمیمی نشو حد و اندازه رو رعایت کن ....

بعدم از این مهمونی اصلا ناراحت نشو چون خانواده عروس دارن دعوت میکنن زشته مادرشوهرت بره بگه پسر و عروسمم دعوت کنید...خاله رو دعوت کرده دیگه زندایی نسبتش نزدیک نیست بیخیال من بودم خوشحالم میشدم 😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
آره راستم میگین الکی داشتم خودخوری میکردم.

اره بابا با چیزایی که مهم نیستن اوقات خودت رو تلخ نکن 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕