2777
2789
عنوان

میخواد ادم‌ اجیر کنه شوهرمو باماشینش بفرسته هوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 85 پست
تاوان دادن سخت و مهیب

خدا جای حق عزیزم ..منم الان فقط میسپرم به شاهدوکاظر همه چیز هست

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من قوی شدم ،خیلی کارا یاد گرفتم ،صبر و تلاش و مقاومت

موفقیت هاتون قابل تحسین عزیزم براماهم اگ قابل دونستین دعا کنین

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
لعنت به ادمایی ک وجدان ندارن ....این دایی من خیلی ضربه تو زندگیش خورده میدونی الانم خیلی دل رحمه ولی ...

صدا داییتو ضبط کن ازش مدرک جمع کن بگو اینارو فرستادم برای دوستم هرکی طوریش بشه میده دست پلیس 

خوبه حداقل گفته اگه تهدیدتون کرد میتونی ازش شکایت کنی درسته داییته ولی دایی به چ قیمتی ببخشید البته

ن بابا راحت باش ..تو خانواده مادری کسی دل خوش ازش نداره ..درسته خیلی ضربه خورده توزندگیش دوتا زندگی ناموفق خیانت همسر کارگری وبی پولی کشیده اوایل زندگیش...... ولی الان نمیدونم چرا عقده هاشو سر بقیه خالی میکنه با عالم و ادم مشکل داره پول دوست شدید شده

صد در صد میخوام تو پست هام دفع سحر و جادو معکوس کردن سحر به ساحر و....بذارم

مگ سحرتون باطل نشده هنوز؟

چرا ،برای کمک به دیگران گفتم

ولش کن دیگ پیگیرش نباش اصلا ..فقط توکل وکمک از خدا چاره کارهست 

صدا داییتو ضبط کن ازش مدرک جمع کن بگو اینارو فرستادم برای دوستم هرکی طوریش بشه میده دست پلیس

سریع گوشیمو برداشتم زنش فهمید کشوندیش بیرون ..اما حساب کار دستشون اومد فکر کردن صداشون مونده ..چون ببعدش دیگ تهدیدی نکرد

چه کاربر مثبتی هستید ،والا اینجا انقد تاپیک خیانت و منفی میزنن آدم حس میکنه اومده تو عالم پلیدی

شما لطف داری ..بله درسته انرژی منفی سایت زیادهست متاسفانه همش تاپیک هاپرحاشیه هستن