2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده بود با همه بوده بعد من

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 124 پست
لعنت به فضای بی در و پیکر مجازی به بی بندو باری به ز زندگی آزادی به اینستا به زنا و دخترایی که خودش ...

خیلیا اینستا دارن این که دلیل نمیشه اتفاقا درست استفاده کنی ذاتت پاک باشه چه اشکالی داره کسی که خائن هست اینستا نباشه جای دیگه کارشو میکنه

نمیترسه مریض بشه؟بهش بگو امار زگیل تناسلی و ایدز خیلی بالاس در ایران

اون میگ من رابطه فقط باتو بوده من میگم دروغ میگی اصن ی وضعیه تو خونمون الان آنقدر مظلوم بازی در میاره 

جالبه نمیاره وات بنصبم

😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا اینستا دارن این که دلیل نمیشه اتفاقا درست استفاده کنی ذاتت پاک باشه چه اشکالی داره کسی که خائن ...

می‌دونی شوهر من همه دخترای لجن تو اینستا پیدا کرده 

بیشترشون بلد نیستن از اینستا استفاده کنند تا سرحد مرگ ارایشند عشوه میاند باور میکنی برای ی ساعت چط ن س ک س چط فقط چط ساده شوهرم بگو پانصد داده؟

😐
هستن یکم کنکاش کنی میفهمیالان دوره زمونه به قدری خراب شده حیا از بین رفته خیانت فقط صرفا رابطه جنسی ...

به خدا اشتباه میکنی چون میشناسم کسایی رو که پاکن ذات دارن تا حالا هم دنبال اینجور خطاها نبودن

به خدا اشتباه میکنی چون میشناسم کسایی رو که پاکن ذات دارن تا حالا هم دنبال اینجور خطاها نبودن

از آن نترس که های و هوی داره.از اون بترس که سر به توی داره

رئيس خیریه که فکر میکردم آدم با خدا و با ایمانیه و خیلی چشم پاک بود

خبرش در اومد ۳ تا زن صیغه ای داره و بنام هر سه تاشون خونه زده

زندگی خیلی کثیف تر از اون چیزی هست که ما تصور میکنیم

مورد های خیلی خیلی زیادی میشناسم ولی خب اینجا جای حرف زدن نیست

متاهل🧸

مریضه

خیلی 

بخدا چندبار آدم خونه پدرم نشست باهام حرف زد ساعت ها گف من نمیخواستمت مجبور نبودم بیام پیشت گف اون موقع ک این کارو میکردی باید فکرش را میکردی ازش امضا یا داشت گرفتم مثلا خیانت نکنه هر موقع خواستم گوشی بده سمتم نیاد تا قیامت آخری قبول نکرد ولی کور خونده

😐
خوب چرا آقا وقتی نمی‌خواد طلاق بده هزاران بار گفتم بهش

چیوگفتی؟طلاقت بده رو؟اون چراطلاق بده وقتی یکی هست توخونه که بیستوچاری خدمات میده مردای اینطوری براردگم کنی زن میگیرن متاسفانه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید