جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هی زنگ زد گفت برگردگفتم تو کم محلی میکنی پیش من نمیخوابیگفت جبران میکنمتا چهار شب خوب بود میومد رو ت ...
اسی باید یک حرکتی بزنی
برو روتختی و بالشت و پتو تو عوضکن...ست پتو و بالشت بخر و دیوارهای اتاق تو به سلیقه خودت همرنگ با همون ستی که میخری رنگ بزن...عود با جاعودی هم بگیر بزار توی اتاقت ...هم اتاق بوی خوبی بگیره هم حال و هواتون عوض بشه
ببین درست نمیشه اینطوری
اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️🩹
کردم بخداروتختی رو عوض کردمخودشو بردم رنگشو انتخاب کنهاتاق رو خشکل میکنم و عطر میزنماز پسش برنمیامب ...
عزیزدلم دیگه به نظرم وقته یک اقدام بزرگی بکنی...حداقل با مامانت صبحت کن در این مورد بعدم یکچند مدتی برو خونه مامان بابات بهش بگو بودن و نبودنم توی این خونه تاثیری نداره پس میرم جایی که برای حضورم ارزش قائل باشن...تا یک هفته اینا بمون ببین چیکار میکنه...بعدم شرط بذار تا باهاش نری پیش تراپیست برنگردی خونه
اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️🩹