خیر سرمون عاشق هم بودیم ازدواج کردیم کاش خدا زلیلش کنه کاش بمیره من راحت بشم نامزدی سرکار میرفت سه ماه ازدواج کردیم ۲ ماه سرکار رفت الان تقریبا ۱۵ روزه خوابیده خونه پشت وانت بار داره میوه داره خراب میشه نمیره این عن و بفروشه امروز و فردا میکنه همش یه بازی ریخته همش سرش تو گوشی من چیکار کنم برگردم خونه بابام بخدا خسته شدم شب ک نمیشه مگه میشه این و خونه نگه داشت فقط میخام بمیرم بخدا همه بفکر آینده و تلاش این ح....زاده نمیدونم فازش چیه حالم خیلی بده دارم دیوونه میشم بخدا مامانش همش غرر میزنه مگه ب حرف گوش میده الان این وقت شب میگم فردا میری سرکار میگه فردا رو فکر نکنم پس فردا میرم جر و بحث کردیم فقط دلم ب حال مامان بابام میسوزه وگرنه خیلی وقت پیش خدمو خلاص میکردم
حتما همین حرفارو جلوش هم میزنی همین سرزنش هارو میکنی که دلش نمیاد کارکنه
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
۳ ماه ازدواج کردین مثلا عاشق و معشوق هم هستین؟خیلی غر میزنی و زودجوشی درسته؟
فقط ۵ سال نامزد بودیم کل فامیلاش میگن فلانی چطوری با فامیل ما زندگی میکنه انقد آدم حال بهم زن و بی مسئولیت خونوکی نمیدونم دلم ب چی این خوش کردم همش میگم بزارم برم طلاق بگیرم آدم ضعیفی هستم نیم ساعت دیگه نظرم عوض میشه
شوهر من ۱۰ ساله بیکاره.ببین عزیزم مرد از یه سنی به بعد اگر کار نکرد شغل نداشت دیگه کار نمیکنه...مجبورش کن..نزار مثل من محتاج دست مادرشوهر و حقارت باشی
قبلاً داشتیم خونه هم وسیله داشتیم این ماه قراره قرعمون در بیاد ۷۰ م دل خوش کرده ب اون میگم بابا ملت بفکر تلاش و آیمده تو چشمت دنبال چص تومنه نشستی خونخ
شوهر من ۱۰ ساله بیکاره.ببین عزیزم مرد از یه سنی به بعد اگر کار نکرد شغل نداشت دیگه کار نمیکنه...م ...
یعنی واقعا ۱۰ سال تمام هست کار نمیکنه؟
پس چیکار میکنه؟ تو خونه ست؟
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شوهر من ۱۰ ساله بیکاره.ببین عزیزم مرد از یه سنی به بعد اگر کار نکرد شغل نداشت دیگه کار نمیکنه...م ...
از شانس من چشم مادر شوهر هم ب دست ماعه آخه من انقد بدبختم حالم داره از این زندگی بهم میخوره نمیدونم چیکار کنم با زبون با دعوا با غرررر خب نمیرهههه عوضی