2777
2789
عنوان

بخدا میترسم چشمامو باز و بسته کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 62 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظر من واکنش به جیوه امالگامع اما باید اینو حتما نشون متخصص بیماری های دهان بدین برای افتراق زخم ...

من فقط ۲۴ سالمه 😥 دوتا بچه کوچیک دارم همش قلبم درد میاد برا بچه هام نکنه چیزیم باشه 🥺 نمیدونم متخصص بیماری دهان داره یا نع ولی از یه جراح دهانو دندان وقت گرفتم برم پیشه این بنظرت ؟

یه سری آیات قرآن وجود داره به جهت درمان هر گونه مشکلات چشمی که باید اونها رو بنویسید و در ظرف آب فرو ببرید و آبش رو هم بخورید و هم داخل چشم بریزید. 

داخل گوگل جستجو کنید. 

فقط اینکه موقع نوشتن آیات قرآن، میگن باید پاک و با وضو و رو به قبله باشید و در طول روز بنویسید نه شب. 

همچنین قمر در عقرب نباشه. 

من فقط ۲۴ سالمه 😥 دوتا بچه کوچیک دارم همش قلبم درد میاد برا بچه هام نکنه چیزیم باشه 🥺 نمیدونم متخص ...

مگه چی شده برای همه پیس میاد😅😅😅این که چیز بذی نیست دختر وقت بایذ امالگامت عوض شه همین یه دهانشویه هم میده بهت و تمام قراره چی شه دختر؟

مگه چی شده برای همه پیس میاد😅😅😅این که چیز بذی نیست دختر وقت بایذ امالگامت عوض شه همین یه دهانشویه ...

خدا خیرت بده یک ماهه تو نی نی سایتو اینترنت که سرچ میکنم روحی برام نمونده از بس فکرای بد میکنم ان شاء الله هرچی از خدا میخوای بهت بده اگه همین باشه و خوب بشم همیشه سر نماز دعات میکنم 😭

خدا خیرت بده یک ماهه تو نی نی سایتو اینترنت که سرچ میکنم روحی برام نمونده از بس فکرای بد میکنم ان شا ...

قربونت برممممممم اصلا نگران نباش این همون چیری هست که بهت گفتممم 

برای درمانش باید بری پیش متخصص بیماریهای دهان

چرا عزیزم میتونی با برند دیگه امالگام پر کنی و بعد روکش کنی که زبون برخورد نکنه به اون امالگام