2777
2789
عنوان

سایت خلوته چرا همیشه شلوغ بودالان هیشکی نمیاد تاپیك

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 21 پست
دارو هورمونی ک بدتر بدن ادمو له میکنه پلی کیستم یوقت میخورم اصلا بهم میریزم

واقعا؟؟ دقیقا از بعد از داروها خیلی بدتر شدم

باید با دکترم حرف بزنم یا بی فایدست؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

واقعا؟؟ دقیقا از بعد از داروها خیلی بدتر شدمباید با دکترم حرف بزنم یا بی فایدست؟

نه بابا بی فایدس اکثرن میگن همینه نخوری جسمی بهم میریزی

بنظرم سعی کن دوست و رفیق طوری گاها بری بیرون 

حتی همون قدم زدن خیلی بهت کمک میکنه

توخونه موندن ادمو افسرده میکنه 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا انزوا و تنهایی ِ ك همچیو ادمو بهم میریزه

من توی شهر غریب زندگی میکنم، شوهرم تا شب سرکاره، به غیر از شهر خودمون هم اجازه نمیده هیچ جا برم! شهر خودمون هم که از نظر شهری و امکانات دست کمی از روستا نداره! منی که تهران بودم اینجا برام خفست! مادرم یبار که اومده اینجا میخواست منو ببره و نذاره دیگه برگردم! میگفت من یک هفتست اینجام،دارم دیوونه میشم، تو چجوری اینجا زندگی میکنی!؟ بخاطر همینم اصلا از خونه بیرون نمیرم، از صبح تا شب توی این چهار دیواری تکو تنها باید بپوسم

من توی شهر غریب زندگی میکنم، شوهرم تا شب سرکاره، به غیر از شهر خودمون هم اجازه نمیده هیچ جا برم! شهر ...

الهی عزیزم دوری خیلی سخته ، کلاسی چیزی نرفتی حداقل تو شهرخودت یجوری مشغول شو ، منم شهرم والا چیز جالبی ازش درنمیاد انچنان ولی خودم خسته شدم ی تایمی زیاد کلاس میرفتم و الان نه حس مفید بودن نمیکنم هیجوره دوست و رفیق اونطوریم ندارم ک همش بیرون باشیم 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
الهی عزیزم دوری خیلی سخته ، کلاسی چیزی نرفتی حداقل تو شهرخودت یجوری مشغول شو ، منم شهرم والا چیز جال ...

من آدم برونگرایی هستم، به شدت با فامیل رفتو آمد داشتم،با خواهرمو دخترخاله هام همش درحال تفریح و گردش بودم! فقط عشق به شوهرم باعث شد از همه چیز دست بکشم! الان بخاطر بدهیامون مجبوره زیاد کار کنه! منتظرم ببینم بدهیامون که کم شد چکار میکنه! اگر ببینم هیچ تلاشی نمیکنه و این منم که دارم از بین میرم،حتما یه فکر جدی میکنم! خودش درونگراست و همش میگه من آرزومه جای تو بودم  

من آدم برونگرایی هستم، به شدت با فامیل رفتو آمد داشتم،با خواهرمو دخترخاله هام همش درحال تفریح و گردش ...

عزیزم ایشالا ك درست میشه امیدوار باش قشنگیش اینه ك الان با عشقت کسی که دوسش داری هستیو میگذرونی، این روزای سختتونم باهم میگذرونید

عزیزم ایشالا ك درست میشه امیدوار باش قشنگیش اینه ك الان با عشقت کسی که دوسش داری هستیو میگذرونی، این ...

در این که شکی نیست! هنوزم یه تار موشو به دنیا نمیدم

به هر حال انتظار دارم اونم منو درک کنه