2777
2789
وا پس این چیع

😍اولیشی باور کن تاپیک قبلم هیچ خبری نشد

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امروز کلا خیلی خلوتهحالا اسی من ی سوال ذارم بپرسم توی تاپیکت؟

اره عزیزم

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
اسی اولین روز مردیه ک قراره ب نامزدم بدم بنظرت چی بدمخودت چی اصلا متاهلی یا مجرد؟

نامزدم عزیزم 

میتونی براش کیك بگیری و یه ست ساعت و دستبند 

ست چرم و باکس گلم خوبه با تراول ماگ ستش

مام و ادکلن و اسپری بدن با یه دستبند چرمم. قشنگ میشه به صورت باکسش کنی 

چقدر میتونی بگیری ؟ 

تا ۲ تومن میتونم هزینه کنم نه بیشتر💔

ساعت دستبند انتخاب خوبیه بنظرم البته بستگی به پارتنرتم دارها که چی دوست داره و علاقش سمت چیه

نامزدم عزیزم میتونی براش کیك بگیری و یه ست ساعت و دستبند ست چرم و باکس گلم خوبه با تراول ماگ ستشمام ...

نامزدم خیلی آدم شکمویی.?

دوست داشتم ی چیز خوراکی بامزه ام میشد بهش میدادم ولی هیچی به ذهنم نمیرسه

بنظرت اگر براش ست گردنبند و دستبند ست نقره بگیرم خوبه؟ اکسسوری اینجوری خیلی استفاده میکنه

نامزدم خیلی آدم شکمویی.?دوست داشتم ی چیز خوراکی بامزه ام میشد بهش میدادم ولی هیچی به ذهنم نمیرسهبنظر ...

اره خیلیییی میتونی کنارش یه مینی کیک یا ازین شکلات تبلیتیا ک سفارش میگیرن سفارش بدی منم نامزدم تو این فازه ولی من چون خودم تو فاز لباس این چیزام براش لباس گرفتم😂🤕

ساعت دستبند انتخاب خوبیه بنظرم البته بستگی به پارتنرتم دارها که چی دوست داره و علاقش سمت چیه

بنظرم دوست داره ولی نمیدونم چجوری بگیرم یا اصلا از کجا باید براش خریدکنم🤦‍♀️

تا حالا درست پسرم نداشتم برا همون نمیدونم چ کنم

بنظرم دوست داره ولی نمیدونم چجوری بگیرم یا اصلا از کجا باید براش خریدکنم🤦‍♀️تا حالا درست پسرم نداشت ...

😂😂🥲الهی 

عزیزم باراولی هرچی بگیری سوپرایز میشه 

منم باراولم بود و بنظرم ادم دستش میاددیگه سلایق و علایق طرفو مهم اینه یادت باشه و براش بیادموندنی کنی شبشو

عریزم 🥰ایشالا همیشگی و عشقتون پایدار❣️ممنون بابت راهنماییت

قربونت عزیزم همچنین ایشالا ك بهترینا رقم بخوره برات😍