2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیوونه ای تو 😅بریزش با من من تضمین میکنم جزو ۲۵۰ سریال برتره و راجب اسطوره کوکائین آمریکاست

اوکی میگیرم بد بود میام گیساتو میکشم 😄

فک کنم خوراکت فیلمای جنایی با موضوع مواد مخدره 😏😄

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اوکی میگیرم بد بود میام گیساتو میکشم 😄فک کنم خوراکت فیلمای جنایی با موضوع مواد مخدره 😏😄

من گیس ندارم موهام کوتاهه😅

جنایی اکشن خوراکمه 

اما مواد مخدر فقط دو تا سریال ک گفتم بت برکینگ بد و نارکوس 😁

من گیس ندارم موهام کوتاهه😅جنایی اکشن خوراکمه اما مواد مخدر فقط دو تا سریال ک گفتم بت برکینگ بد و نا ...

عه گیسات کوتاهه پسرونس ؟ خوشم میاد ایول 👌

خوبه .. یه دوتام ترسناک معرفی کن ببینم چیارو دیدی ؟ 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
عه گیسات کوتاهه پسرونس ؟ خوشم میاد ایول 👌خوبه .. یه دوتام ترسناک معرفی کن ببینم چیارو دیدی ؟

میخاری تو؟😂😂😂😂

عجیب ی پسر از مو پسرونه خوشش بیاد 

همه جی دیدم تا چی بخوای 

ولی سجین خداس 

اره دابه احضار جن گیر و انابل 

اول سجین ببین هم چندش هم ترسناک هر چی بخوای داره😅🤣

میخاری تو؟😂😂😂😂عجیب ی پسر از مو پسرونه خوشش بیاد همه جی دیدم تا چی بخوای ولی سجین خداس اره دابه ا ...

چرا چطور مگه ؟ چرا باس بخارم ؟ 😄 

خب خوشم میاد .. اولین کراش زندگیم یه دختره بود ک موهاش پسرونه بود از اون موقع تا الان رو هر دختری ک میبینم موهاش کوتاهه زرتی کراش میزنم 😄🙏🏻

دیدم اینارو خب یچی بگو ندیده باشم گیس برییده 😄😒 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
فصل اخرشو ک ری.دن فقط خاستن یه جوری جمش کنن فیلمو .. اونایی ک ندیدن نظرتون با یه اسپویل مشتی چیه ؟ � ...

بگو من فقط چند قسمت دیدم تا اونجایی که اون مرده شوهر زنه مو طلایی مرد اسماشون یادم نمیاد ادامه ندادم آخرش چی میشه 

چرا چطور مگه ؟ چرا باس بخارم ؟ 😄 خب خوشم میاد .. اولین کراش زندگیم یه دختره بود ک موهاش پسرونه بود ...

وای نباید به این بخندم🤣

تو خیلی اسیدی از دیشب دارم میخندم من مدت ها بود نخندیده بودم 

به عشق تو از همین امروز موهامو بلند میکنم 🤣

ترساننده رو برو ببین 

جهنم سبز 

خام 

پیچ اشتباه 

تپه ها چشم دارن

ببین من با ۹۰ درصد دخترا فرق دارم من شدیدا سایکو ام و فیلمام همه خشونت بالای ۸۰ درصد😂😂

میخوای اونا رو معرفی کنم من عاشق خشونت و ...

ولی فقط تو فیلما😅😅

وای نباید به این بخندم🤣تو خیلی اسیدی از دیشب دارم میخندم من مدت ها بود نخندیده بودم به عشق تو از هم ...

مییییخند ؟ چرا باید بخندی ب این اصن ؟ 😄😒 چ جور اسیدیدم ک از دیشب داری بهم میخندی 🤦‍♂️😏 چی گفتم مگه ؟ من ک حلالت نمیکنم بگو چرااا ؟ 😄😒 

خوبه باز سبب خیر شدم 😌

دسسسست نمیزنیییاااا .. اینکارو بکنی منم از فردا رو هرچی دختر مو بلنده کراش میزنم 🤣🤣

اینارم ک گفتی دیدم خیلی وقته گفتم شاید یه چیز جدید معرفی کنی ک برم ببینم برگام خزون شه 😄 

عه چ جالب پس تو هم مثه خودم سایکویی 😏 خوشبختم .. چون آیدی اینستام بعد اسمم پسوندش همین سایکوعه حاجی 😄🙏🏻 منو از امثال خودم نترسون من باید تا الان از تیمارستان فرار میکردم 😏

خوبه اسلشر خوراکمه، معرفی کن، فقط امیدوارم اینم مثل لیست اون فیلم ترسناکات نباشه 😄😄😏 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
مییییخند ؟ چرا باید بخندی ب این اصن ؟ 😄😒 چ جور اسیدیدم ک از دیشب داری بهم میخندی 🤦‍♂️😏 چی گفتم م ...

جون جنابعالی اسیدی 😂😂 

چرا حلال نمیکنی؟ ای بابا گناهم چیه که این تاوانشه😂

باور کن موها رو گذاشتم بلند شه اینقدر تيکه خوردم سرش الانم موهام تو بدترین حالت خودشه 

آیدی اینستا میدی ک چی؟😂😂 من اینستا ندارم فک کنم دوباره شکست عشقی خوردی😂😂

اسلشر خیلی خفنه بهترین هاش رو بت معرفی کردم دیگ 

اره جهنم سبز ترساننده پیچ اشتباه هزارپای انسانی 

۵ صبح انتظار داری فیلم معرفی کنم؟ یادم نمیاد اصلا الان🤣

جون جنابعالی اسیدی 😂😂 چرا حلال نمیکنی؟ ای بابا گناهم چیه که این تاوانشه😂باور کن موها رو گذاشتم بل ...

حلالت نمیکنم بلکه عاقتم میکنم 😏 چرا به من میخند ؟ 😌

بالاخره کوتاهه یا نه من نفهمیدم 😬😄 گرچه فرقیم نداره من از امشب رو هر دختری ک مو داره کراش زدم 🤣🤣 فقط یه راه داری اونم این ک کچل کنی 😂 

نگران ناباش، اونو واسه این گفتم ک بگم منم مثه خودت یه روان پریشم 😁 شکست عشقیم واسه بچه سوسولاس من این مطالبو برنمی تابم 😏 

واقعا خیلی زحمت کشیدی بابت معرفی فیلما اصن راضی ب زحمت نبودم، باشد که جبرانش کنیم 🙏🏻😂

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
حلالت نمیکنم بلکه عاقتم میکنم 😏 چرا به من میخند ؟ 😌بالاخره کوتاهه یا نه من نفهمیدم 😬😄 گرچه فرقیم ...

امروز نبودی ی نفس راحت کشیدیم😂😂😂

موهام کوتاهه دیگ نگران نباش تا سالیان سال هم بلند نمیشه 🤣

خب کراش بزن فاقد اهمیت😁😂

میدونستی دو تا سایکو بخورن به پست هم میشن دبل سایکو 😂

دیوونه بهترین فیلما رو معرفی کردم

برو همون صربستانی و سالو رو ببین تو😂

حلالت نمیکنم بلکه عاقتم میکنم 😏 چرا به من میخند ؟ 😌بالاخره کوتاهه یا نه من نفهمیدم 😬😄 گرچه فرقیم ...

منم کراشم 

البته رو پروفایلت

کاراکتر کلاوس واقعا داف حقی بود

کلا آدمای سایکو و مریض برام جذابن😂

امروز نبودی ی نفس راحت کشیدیم😂😂😂موهام کوتاهه دیگ نگران نباش تا سالیان سال هم بلند نمیشه 🤣خب کراش ...

مگه من چ هیزم تری بهت فروختم ک اینجوری میگی عجبااا 😬

عیب نداره، کچلا هم جذابیتای خودشونو دارن 😏 

ن ببین دوتا سایکو بخورن ب پست هم‌ میشن دبل سایگوه 😂 

من فیلمامو دیدم تو هم بشین همین خزو خیلارو ببین 😏😁

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ