2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فصل اولمسرگذشت ند استارک

عجب کارکتر جذابی بود ولی حیف ک متاسفانه خیلییی زود چشم‌ از جهان گشوود 💔 خیلیا بولدش کرده بودن و فکر میکردن تا قسمت اخر فصل اخر این هست و پادشاه وستروس میشه ولی گردنشو میزنن و همون فصل اول ب چوخ میره یه چند قسمت دیگه خودت کتلت شدنشو میبینی 😂😂

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
عجب کارکتر جذابی بود ولی حیف ک متاسفانه خیلییی زود چشم‌ از جهان گشوود 💔 خیلیا بولدش کرده بودن و فکر ...

پشمام😂😂😂

خب کی میاد جاش؟

من قسمت ۸ ام😂💔

عجب کارکتر جذابی بود ولی حیف ک متاسفانه خیلییی زود چشم‌ از جهان گشوود 💔 خیلیا بولدش کرده بودن و فکر ...

اون پسره که باهاش مبارزه کرد اما جلوشو گرفتن 

اون میکشتش؟

پشمام😂😂😂خب کی میاد جاش؟من قسمت ۸ ام😂💔

داستان زیاد داره اخرش یه جوری تموم میشه ک خودت میریزی و پشمات فقط میمونه 😂 خیلیا میان جاش 😂 ولی جان اسنو میشه جانشینش 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
داستان زیاد داره اخرش یه جوری تموم میشه ک خودت میریزی و پشمات فقط میمونه 😂 خیلیا میان جاش 😂 ولی جا ...

کل سریال اسپویل کردی سادیسم داری ؟😂😂

من موقعی پشمام ریخت ک دیدم کوتوله زن داره 

ولی جان اسنو خدایی حقش بود 

کل سریال اسپویل کردی سادیسم داری ؟😂😂من موقعی پشمام ریخت ک دیدم کوتوله زن داره ولی جان اسنو خدایی ح ...

اره فقط یکم 👌😄 بعدشم خودت گفتی نگفتی ک تا فلان فصل قسمت فلان اسپویل کن که هرکی خربزه میخوره پای لرزشم‌ میشینه 😂😂🙏🏻 ولی تیریونو میگی اون ک داستان خیلییی داره یکی از شخصیتای محبوب منه این مرتیکه کوتوله 😂😂 این یارو نصفش زیر زمین بود چاق.ال 😂 حالا میبینی 😄 جان اسنو دهنش سرویس میشه حالاااا تا پادشاه شمال بشه 😏

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ