2777
2789
عنوان

تاپیک ایده برای کادو روز مرد🦥💃🏻❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 163 پست
قربونت برممم♥️✨هر اسمی داری زیباست اسمی که دوست داره رو بزارین رو دخترتون 🌱 خیلی خوشحالم که عاشق هم ...

مبینام عزیزم❤

فعلا من هم شدم دخترش هم زنش😂😂😂

خوشبخت بشین عزیزممممممم💋💋💋💋

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چه بدددتوی نی نی سایت یه خانوم برای نامزدش باکس فلاسک و قهوه جوش و سیگار برگ گرفته بود از اونم خ ...

بگم اونم داره..منو نمیزنی؟😂😭

اتفاقا دیدم عکسشو اره قشنگ بود.

دیگه چیزای تکراری باید بگیرم

الان ی خانمی فلاسک هوشمند گفتن خوشم اومد..زمستونه ببره سرکارش چایی چیزی.

وای چایی خور نیس راستی😂😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

مبینام عزیزم❤فعلا من هم شدم دخترش هم زنش😂😂😂خوشبخت بشین عزیزممممممم💋💋💋💋

خیلی قشنگه اسمت ♥️ خونتون کجاست عزیزم؟ 

منم دخترشم بهم میگه ستی ناز بابا . مخفف اسمم رو میگه پدر همسرم بهم میگه سیتان بابا سیتان من 🥹 

همچنیننن دورت بگردمم♥️✨🌱

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خیلی قشنگه اسمت ♥️ خونتون کجاست عزیزم؟ منم دخترشم بهم میگه ستی ناز بابا . مخفف اسمم رو میگه پدر همسر ...

فعلا ک نامزدیم هنوز هرکی خونه خودش...زیر ۲۰ عقد نمیکنم

الان ۱۸

ولی شهرمون رفسنجان گلم....وای نمد چرا عاشق اینم بهم بگه دختر بابایی...میگه دختر خانومی من🥲❤

قربونت برم💋🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دیشب پیچوندم رفتم کنارش خوابیدم😝تا صبح کف پامو میبوسید🥲😍صبحم انقد بوسم کرد بیدارشدم

خوشبخت باشین عزیزم 😍 

شما مکان دارین؟ من تو‌خونه ی بابام ارامش ندارم همه چی میمونه واسه 5 صبح ب بعد🥴 خانوادم تا اونموقع بیدارن خونه ی خودمون که بودم خیلی راحتتر بود همه چی

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

فعلا ک نامزدیم هنوز هرکی خونه خودش...زیر ۲۰ عقد نمیکنمالان ۱۸ولی شهرمون رفسنجان گلم....وای نمد چرا ع ...

عقد کنین راحت میشین 🤭 میدونی چرا ؟ ناهار خونه مامان تو شام خونه مامان اون صبحشم که بیدار میشین میرین تا عصر گشت و گذار 😂 قشنگتر از دوران عقد نیست 

خیلی خوبه . حس خوبی داره عزیزم واسه همون ♥️

بمونییی 🥰

شما چندسالتونه دخترااا

من20

خب عزیزم در چه حد میتونی هزینه کنی؟؟؟

اوکی شد عزیزم احتمالا یا فلاسک بگیرم..یا باکس بهداشتی مردونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بگم اونم داره..منو نمیزنی؟😂😭اتفاقا دیدم عکسشو اره قشنگ بود.دیگه چیزای تکراری باید بگیرمالان ی خانم ...

چرا همچی داره😂😂

ماشین اصلاح چند کاره هم خوبه اگه نداشته باشتش😂😭

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه والا

خوشبخت باشین عزیزم 😍 شما مکان دارین؟ من تو‌خونه ی بابام ارامش ندارم همه چی میمونه واسه 5 صبح ب بعد� ...

آره عزیزم خب گلم چرا نرفتیم سر خونتون تا وقتی که عروسی بگیرید اینطوری انقد آرامش داشتین سعی کنید مثلا برید اطراف شهر ما اهوازیم یه بار رفتیم دزفول ویلا گرفتیم گفتن عصر برگردید زنگ زدم الکی گفتیم ماشین خراب شده بردیم تعمیر خطر داره 

عقد کنین راحت میشین 🤭 میدونی چرا ؟ ناهار خونه مامان تو شام خونه مامان اون صبحشم که بیدار میشین میری ...

اوخ اوخ من ک ضعفففق🤗🤪🤪🤗🤗

فداتشمممم❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40