2777
2789

امسال ابجیم تراز اخرش شد 8303 آموزش ابتدایی شهرمون قبول شد ( فقط ی دونه آموزش ابتدایی محل خدمت شعر خودمون داشت آموزش ریاضی و فیزیک اصلا نداشت ترازش تو استان اول شد اما چون ظرفیت بندی کردند و اولویت با شهرستان هاست دبیری نتونست بره که خواست خدا بود که پیش خودمون بمونه ) 

به منو ابحیم تراز اختصاصی فرهنگیان خیلی کمکمون کرد 

ابحیم تراز اختصاصی فذهنگیانش ۱۰۲۰۰ شد تراز کنکورش ۷۲۰۰ تراز امتحانات نهایشش هم ۷۵۰۰ و تراز مصاحبش ۱۰۰۴۳ شد 

من تراز اختصاصی فرهنگیان ۱۰۴۱۶ تراز کنکور اختصاصی زبانم ۷۱۲۳ تراز امتحانات نهاییم ۸۰۳۲ و تراز مصاحبه ام شد ۷۶۸۰ در نهایت آموزش زبان شهرمون قبول شدم 

امسال ابجیم تراز اخرش شد 8303 آموزش ابتدایی شهرمون قبول شد ( فقط ی دونه آموزش ابتدایی محل خدمت شعر خ ...

بنظرت با نمره امحان نهایی ۹معدل کل امیدی هست ک قبول بشم اگ بخونم برا کنکور؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرت با نمره امحان نهایی ۹معدل کل امیدی هست ک قبول بشم اگ بخونم برا کنکور؟

سخت میشه . اما بستگی به ظرفیت استان و ... هم داره ‌ .

البته معدل کل مهم نیست معدل کتبی یازدهم و دوازدهم مهمه که چه ترازی داده