2777
2789

پاپ جنگیر اگه ندیدی ببین ترسناک زیاد نیست ولی سر وته داره و براساس واقعیت ساخته شده

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون خیلی هم چندشه به نظرم تهوعشون میتونه از چندش بودن صحنه ها هم بیاد چون همش داشت میاورد بالا دختره

چندتا صحنه هاشو میگی؟ خیلی کنجکاوم کردین

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
فیلم هایی که درمورد آدمخواریه خیلی چندشه.

چندتا از صحنه هاشو میگی؟ کنجکاو شدم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
یه دختربچه هست که شیطان میره تو بدنش و تسخیرش میکنه قدیمی هم هست فیلمه

مرسی

چندتا از صحنه هاشو میگی؟ کنجکاو شدم

آدم هارو تیکه تیکه میکنن میخورن دیگه.بیشتر از لحاظ روانی آدم اذیت میشه.پشت صحنه ی اینجور فیلم هارو دیدم.اونی که پشت صحنه بود با اون صحنه ها میخندید.انگار اونی که این فیلم هارو میسازه خودش روانیه.

آدم هارو تیکه تیکه میکنن میخورن دیگه.بیشتر از لحاظ روانی آدم اذیت میشه.پشت صحنه ی اینجور فیلم هارو د ...

اره بابا خودشون سادیسم دارن اینجور افراد

من بیشتر فیلم های آخرالزمانی دوست دارم.یا فیلم هایی که درمورد فضا ساخته میشه.

منم دوست دارم میشه چندتا فیلم آخر الزمانی بهم بگی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
جن گیرخیلی قدیمیه ولی هرکی میرفته سینما واسه دیدنش از ترس حالت تهوع می‌گرفته و خیلیا بیهوش شدن از تر ...

اصلا ترسناک نیس

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

ممدقلی

چطور تونستی لعنتی تا آخرش دیدی،؟حاجی پشمام😂

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌