2777
2789
عنوان

طلاق طلاق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 37 پست

اسی تاپیک های قبلیتو خوندم بابا این شوهر حیف نونت یه خصلت خوب نداره🤏🏻 هرچی خصلت بد وجود داره شوهرت داره عاشق چیش شدی امیدوارم هرچه زودتر طلاق بگیری نفس راحت بکشی از دست شوهرت و خانواده ی سمیش 

متاهل🥰💍عاشق گربه ها🐈

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس ب چه امیدی میخواد باهاش بمونه دوست من ۷سال رفت با ی معتاد زندگی کرد الان جدا شده اینا چ فکری میکن ...

دیگه نمیخواد بمونه دیگه طلاق گرفتن هم به همین راحتی نیس کلی دنگ و فنگ داره همینطور مهریه گرفتن هزار جور راه بازی دادن وجود داره تا مرد از مهريه دادن فرار کنه درضمن مهريه هم بگیره جدیدا دولت یه قانونی رو تعیین کرده برای کاهش طلاق که زنایی که درخواست مهريه بالای ۱۱۰ سکه میکنن باید مالیات اونم از ۵۰ میلیون تا ۲۰۰ میلیونه هرچی تعداد سکه زیاد باشه مالیات هم بیشتره حتی ممکنه به یه میلیارد هم برسه

متاهل🥰💍عاشق گربه ها🐈