2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متوجه منظورت نشدم اسی فقط اگه خدایی ناکرده پای ی آدم عوضی به زندگیت باز بشه دردات هزار برابر. میشه

باز شد دیگه نامزد عوضیم سه ماهه جداشدم 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
ادامه بدهایمانت قوی تر بشه شیطان ازت ناامید تر میشه

چشم عزیزم

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
ارههمین امشب یه نفر یه کامنت برام گذاشت خیلی دلم گرفت بعد رفتم جواب بدی دادم عذاب وجدان گرفتمواقعا ب ...

دیدی؟؟؟؟

ما از خدا شرممون میشه تلافی کنیم و اونا میتازونن

چند روز پیش هم اتاقیم خیلی حرفای بدی بهم زد

الان بدون اینکه دست خودم‌باشم میشینم پا میشم نفرینش میکنم‌

جوری دلمو شکست که تموم وجودم داره نفرینش میکنه 

اصلا دلم نمیخواد نفرین کنم و تمرکز کنم‌روش

اخیی پس بشه درس عبرت

درسته کسیو راه نمیدم دیگه به زندگیم آدما فقط،برام درد اوردن

ی مرد همسایه هست وقتی  ماشینم دم در بود مشکلی پیش میومد بدون هیچ منظوری برام درستش میکرد خیلی محترمانه ولی چندییین بار بعد دیدم بد نگام می‌کنه همش منتظره من بیام بیرون منو نگاه کنه من جز ی سلام خشک و خالیهیچ برخوردی باهاش نکردم حتی تو پله ک میرم بالا از بیرون معلوم بود ک می ایستد نگاه می‌کنه و من حتی نگاه نکردم فقط متوجه می‌شدم و پنجره رو برا همیشه بستم ..حالا از بس بهش بیمحلی کردم تازگیا تا منو میبینی خیییلی تابلو می‌ره داخل تا من بیام تو یا خودشو ازم مخفی می‌کنه یا سرشو سریع میچرخونه انور جلو کارگراش ک یکیش اشناس خیلی نگران اینم ک کسی راجب من بد فکر کنه و اینکه انگار زورش گرفته من اتفاقا خوشحالم ک دیگه زیر نظرش نباشم ولی از طرفی میگم حالا لازم نیس عین دشمنان رفتگار کنه بنظرتون چرا؟؟

ی مرد همسایه هست وقتی ماشینم دم در بود مشکلی پیش میومد بدون هیچ منظوری برام درستش میکرد خیلی محترما ...

تو کاریت نباشه بی توجه بهش رد شو برو بعد یه مدت دید محلش نذاشتی اونم از سرش میپره دیگه پا پیچت نمیشه سلام هم‌ نکردی نکردی 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
تو کاریت نباشه بی توجه بهش رد شو برو بعد یه مدت دید محلش نذاشتی اونم از سرش میپره دیگه پا پیچت نمیشه ...

ن دیگه سلام نمیکنم مگر اینکه اون سلام کنه ...فقط میگم دلیلش چیه حرصش گرفته ؟