2777
2789
چجور حقی؟من نه ماینر دارم نه خواهم داشتواسم به طور جدی سواله از شما چه حقی پایمال میشه

حق من این نیست که هر روز سه ساعت بی برق باشم تو زمستون طبقه ۵ پکیج خاموش خونه سررررد جای وصل کردن بخاری هم نداشته باشم پمپ هم قطع بشه آب بالا نیاد 😭😭😭😭😭

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول اینکه مصرف برقش خیلی بالاست اونم تو این اوضاعی که از بی برقی مردم روزی چند ساعت برقشون قطع میشها ...

قانونشو میتونی بیاری که غیرقانونیه؟

ما قانون واضحی نداریم برای غیر قانونی بودن ماین

امکان جلب ماینر تحت شرایطی وجود داره ولی ماینینگ غیر قانونی نیست

در ثانی کمبود برق ما مشکلش توی بخش صنعتی هست

ما مشکل تِک داریم

تکنولوژی خوبی برای تولید بیشتر برق نداریم

با این حساب من میگم این حرف شمام درست، حق دارین 

ولی چرا فک میکنی وارد شدن پول و نقدینگی به جیب ملت مشکل ایجاد میکنه؟ 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
حق من این نیست که هر روز سه ساعت بی برق باشم تو زمستون طبقه ۵ پکیج خاموش خونه سررررد جای وصل کردن بخ ...

بعد آیا فکر میکنی مشکل قطعی برق شما بخاطر کسایی هست که بیتکوین ماین میکنن؟

خیلی حجم کمبود برق ریادی میطلبه قطع شدن مداوم برق

چند نفر شخص مگه تو ایران ماینر دارن؟

یه ملیون؟

ده ملیون؟

خیلی کمتر از این رقم ها

اصلا بگیریم ۱۰ میلیون نفر هم در ایران ماینر دارن

حجم تولیدی برق یه کشور انقدر باید کم باشه که با ۱۰ میلیون ماینر برق شما قطع شه؟

و از این ۱۰ میلیون، فکر میکنی چقدرش دست مردم عادیه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی