2777
2789
عنوان

چرا این سایت اینجوریه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 37 پست
خیلیا فک میکنن مشکل از نته یا باگ خورده سایت .. وقتی میگه مطلب ب زودی منتشر میشه ینی رفت تا حداقل ی ...

دقیقا مثلا یکسریا میگفتن چندسال پیش میشد خودمون تاپیک هامونو پاک کنیم یا نام کاربریمونو عوض کنیم الانا نمیشه

متاهل🥰💍عاشق گربه ها🐈

دقیقا مثلا یکسریا میگفتن چندسال پیش میشد خودمون تاپیک هامونو پاک کنیم یا نام کاربریمونو عوض کنیم الا ...

دیگه با چ زبونی اینا باید بگن اقاااا دیگه نیاین سایت ؟ یعنی اینجوری دارن ب شعور کاربرا توهین میکنن .. هر سال یه چی کم میکنن  .. اصن تو این سایت چیزی ب اسم حریم شخصی وجود نداره مثه خیلی چیزایی ک نداره .. 😑🤦‍♂️ واقعا مزخرفه ..

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه با چ زبونی اینا باید بگن اقاااا دیگه نیاین سایت ؟ یعنی اینجوری دارن ب شعور کاربرا توهین میکنن . ...

دقیقا ولی کاربرای هم سعی کنن کمتر فعالیت کنن کمتر تاپیک بزنم ولی متاسفانه دست خودشون نیست یه نمونه اش خودم هر تاپیک باعث ویو سایت میشه

متاهل🥰💍عاشق گربه ها🐈

دقیقا ولی کاربرای هم سعی کنن کمتر فعالیت کنن کمتر تاپیک بزنم ولی متاسفانه دست خودشون نیست یه نمونه ا ...

بله ولی برعکس اینجا ددی سایته هرچی ایتم اینجا نداره اونجا بیشترشم داره .. 👌 اینجا فضاش خیلی سمیه و تاپیکا فقط ب ادم حال بد میدن و فاز منفیه اکثرا .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ