2777
2789
عنوان

چرا این سایت اینجوریه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم سرعت اینترنت پایینه

اینکه آره ولی جدیدا خیلی مزخرف شده کابرای حق هیچی و ندارن میخوان تاپیکشون حذف بشه باید فلان روز و فلان ساعت به نی نی یار ها پیام بدن تازه نی نی یار ها هم هر تاپیکی رو حذف نمیکنن😑

متاهل🥰💍عاشق گربه ها🐈

اینکه آره ولی جدیدا خیلی مزخرف شده کابرای حق هیچی و ندارن میخوان تاپیکشون حذف بشه باید فلان روز و فل ...

اره واقعا دردسرش خیلی زیاد شده من ی کاربری دیگه داشتم دیگه اونو ول کردم الان یکی دیگه زدم

روز به روز داره داغون تر میشه😑

خیلیا فک میکنن مشکل از نته یا باگ خورده سایت .. وقتی میگه مطلب ب زودی منتشر میشه ینی رفت تا حداقل ی ربع بیست دقیقه دیگه .. ب جا اینکه سایتو بروز کنن بدتر دارن همون دوتا اپشنشم کم میکنن دیگه باید مثل عکس پروفایل بمونی تو خماری ک یدونه عکس تایید شه ولی خود همینم یه راه فرار  البته داره اونم لینک کردن عکسه .. میگن نی نی سایتیا تو محدودیت ها ستاره میشن 😁😬 ولی باید خیلی پوست کلفت باشی تو این سایت بمونی 😜 نمیدونن کاربرا همیشه یه راهی پیدا میکنن 😁

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ