2777
2789
مررررسی برا شادی روح پدربزرگتون فاتحه میخونم

ببخشید  عزیزم  میشه  بری  صفحه  ۳۵  ااین  تاپیکه  که  لینکش  رو  گذاشتم  سه  بار  عکس  کف  دست  گذاشتم  میخوام  پاک  شه  گزارش  زدی  لایک کن

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
هروقت بزرگ شدی😂🤣

من  کی  مزدوج  میشم  خبر  مرگم🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کی مزدوج میشم خبر مرگم🤣

ایشالا تا دو سال دیگه با یکی که عشق دو طرقه داره و عاشقته واقعا ازدواج میکنی

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

مرسی  عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید  میشه  بری  تو  این  لینکه  که  گزاشتم  تو  صفحه  ۳۵  سه  یار  عکس  کف  دست  گذاشتم  گزارش  بزنی  پاک شن؟ اگه  زدی  لایک  کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون ریپلای زدی بعد تاپیکت رو قفل کردی اسکول

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

ن حالا صرفا ک منظورم با شما نبود...که سریع به خودتون میگیرید کلا از اول ک عضو سایت شدم اینجوری بود...😐

درضمن مودب باشید و درست صحبت کنید

واسه این تاپیک رو قفل کردم که فهمیدم چه آدم بی ادبی هستی و منم حوصله بحث با اینجور آدمارو ندارم

@niniyar_3    

@niniyar_5    

درخواست ک میدن و توهین هم میکنن شماها فقط بلدید مارو تعلیق کنید ظاهرا!!!!!

عاشق گربه ها🥺❤️