2777
2789
عنوان

من سالای اول ازدواجمون

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دیگه چیا بهتون گفت؟منم عقدم و خیلی مشاوره رفتم اما زیاد مفید نبودن

به من گفت ۳ ماه بزار برای آشنایی بعد از اون اگه دیدی مشکل نداری دیگه جدی کنید قضیه رو . ک خداروشکر تا ۲۰ روز دیگ اینا عقدمون هست.اینم بگم ک نامزدم از فامیل بود و ما از همه چیز مطمئن بودیم ای ۳ ماه برای این بود که فقط ببینیم که اخلاقیات منونامزدم بهم میخوره یان.خیلی چیزا گفت اگه بخوام بگم اینجوری زیاده . هی ریپ بزن تا دونه دونه بهت بگم وگرنه ایجوری حوصله نمیکشه بخونی

به من گفت ۳ ماه بزار برای آشنایی بعد از اون اگه دیدی مشکل نداری دیگه جدی کنید قضیه رو . ک خداروشکر ت ...

باشه عزیزم 

مثلا تو این دوران چیزی ندیدی دلت بلرزه یا شک کنی به انتخابت؟ این موقع ها چطور برخورد میکنی؟

باشه عزیزم مثلا تو این دوران چیزی ندیدی دلت بلرزه یا شک کنی به انتخابت؟ این موقع ها چطور برخورد میکن ...

عزیزم شاید باورت نشه ولی من جر محبت و احترام اخلاق خوب انسانيت دست پ دلبازی (این خیلی برام مهم بود ک خسیس نباشه)چیزی ازش ندیدم.اوایل میگفتم فعلا گیره اینجوری رفتار میکنه . یا میخواد منو گول بزنه . ولی وقتی رفتار پدرش و با مادرش دیدم اصلا فهمیدم توی چ محیطی بزرگ شده . مشاور گفت ی نفر نمیتونه ۳ ماه نقش بازی کنه بالاخره ی جا ی گاف میده . من حتی ی بار چ دعوایی راه انداختم داد زدم خیلی بد بود ک اصلا ببینم چ واکنشی نشون میده ک اصلا خیلی منطقی و آروم برخورد کرد من خیلی تعجب کردم اونجا گفتم این همون آدمه منه😂.بعد مشاور میگفت خیلی جاها ممکنه اختلاف نظرداشت باشین تو جلوی پسر نشون بده که همه چی داره اینجوری ک اون میخواد جلو میره ولی خب تو آروم آروم روش کار کن که فکنه اونی ک تو میگی درسته ی کتابم گفت بخون ک خیلی بدرد میخوره

عزیزم شاید باورت نشه ولی من جر محبت و احترام اخلاق خوب انسانيت دست پ دلبازی (این خیلی برام مهم بود ک ...

عزیزم خداروشکر واقعا 

اسم کتاب رو میشه بهم بگین؟

من همسرم باهام خوبه اگه دور از انصاف نباشم ولی یه خورده ناپختگی هایی داره که بابتشون اذیت میشم یا برای بحث های مالی انگار یه جوری میشه ، این دوتا مسئله منم خیلی ناراحت میکنه

عزیزم خداروشکر واقعا اسم کتاب رو میشه بهم بگین؟من همسرم باهام خوبه اگه دور از انصاف نباشم ولی یه خور ...

حتما عزیزدلم.اسم کتاب (زنان زیرک)هستش.

عزیزم من خودم ی مشکلی دارم اونم اینه ک بخاطر رمان و فیلمایی که دیدم هوایی شدم ک همچین پسرایی هست که صدتا خاهوان داشته باشه خر پول باشه ایل و طایفه دار باشه یعنی از هر لحاظ بیست باشه بیاد سراغم.الان نامزد خودم از همه لحاظ از دور و برام ک با من نامزد کردن سرتره چ از لحاظ ظاهر چ اخلاقی از لحاظ مالی کم کم هر ماه درآمد ماهانش ۴۰ یا ۳۵ تومنه از لحاظ خانواده عالی . خودش از لحاظ قد و هیکل و استایل عالی . ولی یکم فقط دماغش بزرگه 

.ولی اینارو ک دیدم و خوندم (فیلمو رمان)با خودم میگم خب چرا واینسم یکی اینجوری گیر من نیاد . بنظرت فیلما و رمانا واقعیت داره؟ ؟؟ یا من دارم سر چیز الکی خودمو اذیت میکنم ؟؟؟

واقعا ذهنمودرگیر کرده