2777
2789
یس آفکورس بله زت رایس قبول دارم ۱۰ بار😂بخدا قسمتت یکی باشه ازدواجم کنه باز اخرش مال خودته...ببین من ...

نه ان شاالله نه ازدواج کرده نه قبلا نه الان

انقدر ناامید نباش برادر من 

اخه شما خودت۲۷سالته اون دختر مطمئن باش مجرده که خدا مهرشو یهو انداخت تو دلت

توکل برخدا کن 

ان شاالله که بهش برسی و خوشبخت باشین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشالا قسمتت یه ادم خوب باشه میگم‌ که یه گروه بزنیم هرکی مجرده و قصد ازدواج داره وارد گروه شه ثواب ه ...

والا چی بگم از کار خیر بدم نمیاد ولی خب نکنه ادمای نامناسب بیان تو گروه و یه عده ادم دیگه خدای نکرده خوشبخت نشن؟

والا چی بگم از کار خیر بدم نمیاد ولی خب نکنه ادمای نامناسب بیان تو گروه و یه عده ادم دیگه خدای نکرده ...

همیشه هرکسی که معرفی میشه از هر طریقی همسایه،آشنا،دوست و... چون سنتی هست افراد باهم اشنا میشن و همدیگه رو میشناسن حالا گروه هم فرقی نمیکنه همینطوره عزیزم

شما کدوم شهری؟

همیشه هرکسی که معرفی میشه از هر طریقی همسایه،آشنا،دوست و... چون سنتی هست افراد باهم اشنا میشن و همدی ...

والا چی بگم من خودم علاقه ای به سنتی زیاد ندارم

عرضه مدرن اشنا شدنم ندارم😂

ابدی مجردم احتمالا

ببخشید من نمیتونم شهرمو بگم شرمنده

پس بشین تا خدا فرجی کنه😁اشکال نداره عزیزم🌸

هر چی قسمت هرکی باشه بهش میرسه حالا شما مسخره کن و تلاش کن ببینم کی ازدواج میکنی تا قسمتت نباشه اسمونم به زمین برسونی تا خدا نخوادهیچ کاری نمیتونی بکنی

هر چی قسمت هرکی باشه بهش میرسه حالا شما مسخره کن و تلاش کن ببینم کی ازدواج میکنی تا قسمتت نباشه اسمو ...

نه گلم مسخره نکردم بد برداشت کردی،گفتی سنتی علاقه نداری مدرن هم اشنا نمیشی منم گفتم بشین خدا فرجی کنه منظورم اینکه خدا قسمت کنه🌸منکه خودم همون اول گفتم باید قسمت باشه تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته 

اهنگو اشتباه خوندینا😂نه والا تلافی چیه اخه مگه بچه امچیزی که به نظرم منطقی بود گفتماونو که خودم مید ...

اره قاطی کردم آهنگووو ولش😅

میدونم شوخی بوددد 

بالاتر از ذلیخا نداریماااا مطمئنی؟؟😂

پرورده کوردم..https://daigo.ir/secret/2840505080