2777
2789
عنوان

این روزا حال هیچ کاریو ندارممم

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 28 پست
من خیلی پر انرژی بودم خونم همیشه دسته گل بود اما بعد دوران های سختی که گذروندم و مشکلات و بدشانسیای ...

آفرین درست عین من,خیییلی تمیز بودم و اصلا خستگی نداشتم بعد یسری اتفاقات اینجوری شدم

روزای خوب منم میاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی پر انرژی بودم خونم همیشه دسته گل بود اما بعد دوران های سختی که گذروندم و مشکلات و بدشانسیای ...

منم. بخدا دلم نمیخواد کسیو ببینم دلم میخواد یه گوشه دراز بکشم فقط دلم خیلی پره. الانم اشکام دارن میریزن

برام صلوات میفرستین
به احتمال زیاد افسردگی و نداشتن انگیزه بخدا من انگار رو عادت نفس میکشم دلم نمیخواد کسیو ببینم

منم , نه بیرون رفتن دلم میخاد نه دیدن کسی , دلمم نمیخاد کسی بیاد, ولی خب اخه اینطوریم نمیشه که بچه ها گناه دارن

روزای خوب منم میاد
به احتمال زیاد افسردگی و نداشتن انگیزه بخدا من انگار رو عادت نفس میکشم دلم نمیخواد کسیو ببینم

وای دقیقا منم همین طورم عاشق اطرافیانم بودم اما الان بزور همشونو تحمل میکنم همه روزو میخوام تو تخت تنها باشم اصلا حوصله هیچ کسو ندارم بقیرو میبینم عصبی میشم

منم , نه بیرون رفتن دلم میخاد نه دیدن کسی , دلمم نمیخاد کسی بیاد, ولی خب اخه اینطوریم نمیشه که بچه ه ...

اره نمیشه . منم دلم به بچم میسوزه طفلک همیشه پیش من تنهاست ولی انگار پای بلند شذن ندازم

برام صلوات میفرستین
وای دقیقا منم همین طورم عاشق اطرافیانم بودم اما الان بزور همشونو تحمل میکنم همه روزو میخوام تو تخت ت ...

چقدر همه شبیه همیم. منو کسی دعوت میکنه انگار فحشم‌میدن دلم نمیخواد اصلا با کسی حرفم بزنم چرا اینطوری شدیم اخه. میدونی این گرونیا باعث شدن حتی از دلخوشیهای کوچیکمونم بزنیم خدا لعنت کنه باعث بانیشو جوونامون زنده زنده مردن

برام صلوات میفرستین
خیلی دردناکه خدا سرهیچکس نیاره, بعد میدونی هیچکسم درک نمیکنه این شرایطو حال روحیو

دقیقا همش میگن چقدر بداخلاق و تنبلی نمیفهمن بخاطر مشکلاتی که پشت سر گذاشتیم روح و روان دیگه برامون نمونده هیچ کس حالمونو درک نمیکنه

دقیقا همش میگن چقدر بداخلاق و تنبلی نمیفهمن بخاطر مشکلاتی که پشت سر گذاشتیم روح و روان دیگه برامون ن ...

اره میفهمم چی میگی, بعد دور ازجون روزایی که مثل اسب کارمیکردیم و خونه زندگی عین دسته گل بود رو دیگه کسی بیاد نمیاره فقط الانو میبینن

روزای خوب منم میاد