2777
2789
عنوان

دی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 40 پست
میگم به نظرتون چون دی رو خراب کردم نسبتا اگه خرداد رو کامل بیست بگیرم معدل نهاییم بیست نمیشه؟ میشه ب ...

استرس نداشته باش چرا اینطوری میکنی هشتم اصلااااا رو کنکور لحاظش نمیدن فقط واسه انتخاب رشته مهمه معدلش 

بیخیال انفاقا خرداد ماه و سعی کن بالا بگیری بهتره

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

معدل ترم دومت ۲۰ میشه ولی معدل ‌کل فکر نکنم اگه معلم های خودتون خوب نیستن از کلاس های آنلاین که همه ...

معدل ۱۹/۶۰ الی۱۹/۶۵ برای هشتم خیلی بده؟ میشه بگید تا چه رنجی خیلی خوبه؟ من یه کمال گرای بدبختم که واقعا داره از درون سر کوچک ترنی چیز ها نابود میشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معدل ۱۹/۶۰ الی۱۹/۶۵ برای هشتم خیلی بده؟ میشه بگید تا چه رنجی خیلی خوبه؟ من یه کمال گرای بدبختم که وا ...

معدل هشتم نه فرقی داره نه اهمیتی داره 

۱۸ به بالا اوکیه دیگه خودتو اذیت نکن 

استرس نداشته باش چرا اینطوری میکنی هشتم اصلااااا رو کنکور لحاظش نمیدن فقط واسه انتخاب رشته مهمه معدل ...

نه از لحاظ کنکور نمیگم نمیدونم چرا ولی کول بار خانواده رو منه با اینکه خودشون جیزی نمیگنا ولی من خودم داغون میشم اگه یه درصد باعث ناراحتیشون بشم 

میگم به نظرتون چون دی رو خراب کردم نسبتا اگه خرداد رو کامل بیست بگیرم معدل نهاییم بیست نمیشه؟ میشه ب ...

برچی میخوای بیست بگیری 

اینو کسی بهت میگه که همیشه خودم شاگرد اول بودم 

هشتم ترم اول شدم ۱۹/۹۸ 

خرداد ۲۰ 

الان مثلاً چه گوهی خوردم 

میلیاردر شدم؟🤌🏼

معدل ۱۹/۶۰ الی۱۹/۶۵ برای هشتم خیلی بده؟ میشه بگید تا چه رنجی خیلی خوبه؟ من یه کمال گرای بدبختم که وا ...

بابا منو رفیقام دعا میکردیم پاس شیم فقط‌چی میگی بابا بخون همین ک‌قبول میشی باید شکر کنی😂🤚🏻

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

نه از لحاظ کنکور نمیگم نمیدونم چرا ولی کول بار خانواده رو منه با اینکه خودشون جیزی نمیگنا ولی من خود ...

هرچی علاقع داری برو حتی اگه علاقت توی فنی باشه... ب خانواده کاری نداشته باشن ببین خودت چی میخای

معدل هشتم نه فرقی داره نه اهمیتی داره ۱۸ به بالا اوکیه دیگه خودتو اذیت نکن

مرسی ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم ....

به نظرتون نیازه قرصی مصرف کنم مثل ویاس ؟ که هم جلوی گمال گراییم رو بگیره هم حداقل کنترلم کنه ؟

اره عزیزم ببین کلا دبیرستان نیا 😂 ریاضی و تجربی و انسانی هم فرقی نداره هرکدوم بدبختی خودشو داره

حداقل باید دیپلمو بگیره 

هننرستان درسته کار عملی زیاد داره ولی این شیمیو فیزیک به سختیو نداره

نه از لحاظ کنکور نمیگم نمیدونم چرا ولی کول بار خانواده رو منه با اینکه خودشون جیزی نمیگنا ولی من خود ...

اگه دوست داری مستقل شی 

درس برا اونایی که مخ دارن 

نه ما 

ما باید بریم کار آزاد که پول توش باشه 

هی من دیر حنبیدم

برچی میخوای بیست بگیری اینو کسی بهت میگه که همیشه خودم شاگرد اول بودم هشتم ترم اول شدم ۱۹/۹۸ خرداد ۲ ...

خوش به حالتون میشه بپرسم حداقل روش مطالعتون چجوری بوده یا چه نوع مدرسه ای میرفتید از صبح تا الان انگار دق کرده ها حالم بده سر همین میدونم زیاد مهم نیست ولی نمیدونم چرا داغونم کرده...