سلام ببخشید من هشتمم بعد متاسفانه برعکس هر سال امسال کارنامه دی ام رو خراب کردم و واقعا شب و روز ندارم سرش چون مدرسمو عوضکردم و خب متاسفانه معلمام هم خوب درس نمیدن خب من چیکار کنمممم بعد ازم نمره خوبم میخوان میشه بگید کارنامه ها به چه صورته و اگه من دی رو خراب کرده باشم به جاش خرداد رو کامل بیست بگیرم معدل نهاییم بیست نمیشه چون دی رو کم گرفتم؟؟ میشه کمکم کنید و بهم بگید چطوریه خواهشاا
میگم به نظرتون چون دی رو خراب کردم نسبتا اگه خرداد رو کامل بیست بگیرم معدل نهاییم بیست نمیشه؟ میشه ب ...
استرس نداشته باش چرا اینطوری میکنی هشتم اصلااااا رو کنکور لحاظش نمیدن فقط واسه انتخاب رشته مهمه معدلش
بیخیال انفاقا خرداد ماه و سعی کن بالا بگیری بهتره
ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معدل ۱۹/۶۰ الی۱۹/۶۵ برای هشتم خیلی بده؟ میشه بگید تا چه رنجی خیلی خوبه؟ من یه کمال گرای بدبختم که وا ...
بابا منو رفیقام دعا میکردیم پاس شیم فقطچی میگی بابا بخون همین کقبول میشی باید شکر کنی😂🤚🏻
ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
نه از لحاظ کنکور نمیگم نمیدونم چرا ولی کول بار خانواده رو منه با اینکه خودشون جیزی نمیگنا ولی من خود ...
هرچی علاقع داری برو حتی اگه علاقت توی فنی باشه... ب خانواده کاری نداشته باشن ببین خودت چی میخای
برچی میخوای بیست بگیری اینو کسی بهت میگه که همیشه خودم شاگرد اول بودم هشتم ترم اول شدم ۱۹/۹۸ خرداد ۲ ...
خوش به حالتون میشه بپرسم حداقل روش مطالعتون چجوری بوده یا چه نوع مدرسه ای میرفتید از صبح تا الان انگار دق کرده ها حالم بده سر همین میدونم زیاد مهم نیست ولی نمیدونم چرا داغونم کرده...