2777
2789
عنوان

خالم خیانت کرده شوهرخالم

| مشاهده متن کامل بحث + 4736 بازدید | 150 پست
و اینکه میگی توی دین میگه دیدی اینکارو بکن رو کجای قرآن گفته؟ قرآن نگفته قانمون گفته اینوببیین دقت ک ...

درسته اینکه بکشن قصاص نمیشن توی قانون هست توی قرآن نیست

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

بچها فردا خالم مبخاد بیاد خونمون دلم نمیخاد ببینمش 

قراره جنجال ب پا شه

میرم بخابم فردا هرچی شد میگم همینجا

این داستان تموم شدنی نیست😭😭

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما شوهرخالتم پره ایراده وگرنه زن ک شوهرش آدم حسابی باشه سمت این کارا بعیده بره

ذات کثیف 

چرا زودی این حرف میزنین

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

بابام بفهمه نمیزاره خالم‌پاشو بزارع خونمون همش میگفت زن این پرستو مشکل داره مامانم سنگشو ب سینه میزد ...

ببخشیدا بابات فهمید خالت ذاتش خرابه ولی مامانت نه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بجای مسخره کردن ازت خواهش میکنم برو دنبالش بگرد اگه به حرفم نرسیدی بیا توروم تف بنداز

حاشا من کی باشم تف کنم روی کسی

ولی اینجا همه بهتون گفتن منم میگم این حکم درباره ی نافرمانی زنه نه خیانت!

اگه مردی زنشو در حال خیانت ببینه حق کشتنشو داره 

بنظرت چرا زن رو سنگسار میکنن وقتی خیانتش اثبات شه؟

خب قانون ما بر اساس اسلامه

اگه حرف شما صحیح بود بهش بی اعتنایی میشد بلکه درست شه😅😅

چه ربطی به شما داره؟

تو چرا از خالت متنفری؟ مگه به تو آسیبی زده؟ 

یه چیز کاملا شخصیه به خودش مربوط بوده

شایدم قبلا از شوهرش خیانت دیده میخواد تلافی کنه، شاید اصن هرچی،،،،

(من کارشو تایید نمیکنم) ولی من بودم میگفتم به من چه 

مطمئنید برای زنا هست؟پس چرا بدون قصاص می‌تونه بکشه؟

بله برای زنا هست

عرض کردم آیدی بدید براتون با سند و مدرک بفرستم 

توی گوگل هم همینکه گفتمو بزنید میاره فیلمشو بنشینید نگاه کنید

پیام های دعا یا صلوات رو لایک کردم بدونید دعا کردم براتون متقابلا التماس دعا دارم🙏برای بچه دار شدنم سه تا صلوات بفرستید لطفا🙏درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست.  و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

اره خب میگه دین ما چقدر مهربونه نسبت به زن ها اتفاقا دین ما بسیاااار زن ستیزه مرد زنشو در حال خیانت ...

اون چهار زنی چیزیه که باید اصلاح بشه واقعا 

فقط اصول دین نباید تغییر کنه 

فروع دین رو میتونن براساس شرایط جامعه تغییر بدن

ولی عزیزم اون زمان زن یک کالا و ابزار بوده براشون و هیچ ارزشی نداشته 

همشون چهل پنجاه تا زن داشتن 

و چیز بدی نبوده توی فرهنگشون 

همین که مهریه بدن و عدالت رو رعایت کنن و به زناشون احترام بذارن فراتر از فرهنگ اعراب جاهلیت بوده 

اما الان باید تغییر کنه...

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
بله برای زنا هستعرض کردم آیدی بدید براتون با سند و مدرک بفرستم توی گوگل هم همینکه گفتمو بزنید میاره ...

متاسفانه امشب همه اکانت هامو دلیت کردم که نرم سمت فضای مجازی...

ولی حتما میبینم الان توی گوگل 

مچکرم عزیزم 

حتما شوهرخالتم پره ایراده وگرنه زن ک شوهرش آدم حسابی باشه سمت این کارا بعیده بره

به عنوان یه دختر تصور اینکه به کسی تعهد داشته باشم اما مرد دگ ای لمسم کنه برام خیلی حس بدی داره

این خانم آدم مشکل داری بوده مسلما

خدا همه مونو هدایت کنه و ببخشه

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
توی همه موارد ب آیات قرآن مراجعه میکنید؟ مثلا ب سوره نساء راجب حجاب یا همون نور راجب حجاب مراجعه میک ...

اولا هر مسلمانی باید سعی کنه طبق همون گفته های قرآن پیش بره درسته منم سعی میکنم ولی باز هم میدونم نمیشه اونجوری که مورد تایید خدا است

من عمل میکنم در جهتی که خدا گفته قدم بردارم باقیش دست خودشه

حس کردم شما برداشت دیگه ای از حرفم کردید؟! من قصد طرفداری از کار مخاطب رو نداشتم صرفا راهکاری که خدا گفته رو بیان کردم

پیام های دعا یا صلوات رو لایک کردم بدونید دعا کردم براتون متقابلا التماس دعا دارم🙏برای بچه دار شدنم سه تا صلوات بفرستید لطفا🙏درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست.  و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

اتفاقا خدا نگفته مستقیم طلاق بدون آبرو ریزیخدا گفته مرحله اول شوهرش بهش بیمحلی کنه شاید درست شداگه ن ...

گفته با چوب مسواک بزنه ب پشت زن چجور زدنی؟ در حدی ک قرمز هم نشه چون قرمز؟بشه دیه داره یجور میگی کتک بزنه انگار باید پاشه با شلاق بزنه

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درسته اینکه بکشن قصاص نمیشن توی قانون هست توی قرآن نیست

توی گوگل بزنید تدبر سوره نور استاد علی صبوحی

از توضیحات و تفسیر این سوره شگفت زده میشید☺️

توی گوگل بزنید تدبر سوره نور استاد علی صبوحیاز توضیحات و تفسیر این سوره شگفت زده میشید☺️

عزیزم من خودم به اسلام اعتقاد دارم 

ولی همیشه تفسیر این قسمت رو توی همون نافرمانی میدونستم که توی ترجمه ها هم ذکر شده 

حالا اینکه گفتید زنا هست برام جالب بود 

حتما تحقیق میکنم