2777
2789
عنوان

چجوری شوهر پولدار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 52 پست
اره ادمیزاد دنبال یچیزی میگرده که سرش گرم باشه فقط اکثر کاربرای اینجا اینجورین کلا

یه سریاشون خیلی جالبن یارو میپرسه به نظرت من کار پیدا میکنم موفق میشم یا شکست یا چی حالا اون به کنار حس ششمی بیاد بگه بچه ام دختر یا پسر یا به نظرت بهم فکر میکنه میخواد نمی‌خواد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چه تضمینی هست اکر با مرد فقیر و متوسط ازدواج کنیم فرهنگ و شخصیتش خوب باشه؟

خب اشنایی برای همین وقته دیگه تو یا بتطرف دوستی یا اگرم ازدواجت سنتیه ۶ ماه وقت میزاری رفت امد کنی من خودم تو دوره اشنایی خیلی چیزارو تونستم رد کنم و از کوچکتریم رفتار شخص متوجه شدم بدرد نمیخوره هم پولدار بودن هم متوسط

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
فکر کنم مرد پولداری که خودساخته هست خانوادش پولدار نیستن ممکنه خیلیم دنبال پدر زن پولدار نباشهولی به ...

زیبایی برا زن ها معمولا اپشن مهمیه

و البته اندام خوب 

بعد از اون تحصیلات ، خانواده، سطح مالی ، اخلاقیات و ... تاثیر گذارن در جذب مرد

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
یه سریاشون خیلی جالبن یارو میپرسه به نظرت من کار پیدا میکنم موفق میشم یا شکست یا چی حالا اون به کنار ...

بعضی وقنا پیش میاد ادم از ناچاری یا اون حس بدی که داره دست به دامن خیلی چیزا میشه برای خودمونم بارها پیش اومده که از حال بد ف.ال میگیری برای کارت یا استخاره میگیری و هزارتا چیز مثل اینا به هرحال سایت عمومیه دیگه همه چی هست

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
ببین حالا من نگفتم که طرف فوق تیلیاردر باشه کهولی دستش به دهنش برسهخونه بتونه بخرهماشین مناسب بخرهتو ...

ببخشید اینا که گفتی اصلا وضع مالی متوسط نیستا

عالی هست 

هم خونه بتونه بخره هم ماشین خوب هم سفر خوب دیگه چی

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
ببخشید اینا که گفتی اصلا وضع مالی متوسط نیستاعالی هست هم خونه بتونه بخره هم ماشین خوب هم سفر خوب دیگ ...

دقیقا 

اونم تو این اوضاع اقتصادی 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .