2777
2789
عنوان

چجوری شوهر پولدار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 52 پست
کلا تو هر جمله ات باید یه کلمه منحرفی باشه نه؟ چطوری عاشق میشین من بعد ۲۵ سال عاشق هیچ الاغی نشدم

چمیدونم بابا عاشق گاو شدم گاوه عشق بچگیم بود تازه من ۲ سال ازش بزرگترم فامیلیم هستیم هی حرفش میشه هی میبنمش ننیتونم بعد ۷ سال فراموشش کنم

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
اخه اصلا هر قشر با قشر خودشون میپرنچون سختهسبک زندگیا متفاوته نمیتونی وقف بدی خودتو

ببین حالا من نگفتم که طرف فوق تیلیاردر باشه که

ولی دستش به دهنش برسه

خونه بتونه بخره

ماشین مناسب بخره

توی خورد و خوراک دو دو تا چهار تا نکنیم

سفر خوب بریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله دقیقا این بدبختیه که بین این همه سایت شمای آقا نصفه شب توی گپ های دخترونه میپلکید

یه جای کار میلنگه که من اینجام خودم میدونم نباید باشم فقط بدون دنبال دختر و دوس دختر نیستم

البته درست میگیدخترای این دوره زمونه واقع بین نیستنحالا من میگم دستش به دهنش برسه و اخلاقش خوب باشه ...

عزیزم من قبلا طرز فکرم مثل شما بود حتی نمیخواستم خیلیم پولدار باشه فقط زندگی تامین مدنظرم بود اما تو فامیلای نزدیک خودم دیدم همسرایی داشتن خیلی پولدار یا متوسط اما فرهنگ نداشتن یا خانوادشون مشکل داشت تو با بنز برو یجا اما همسرت دهنشو بازکنه آبروت بره از طرز صحبتش ارزش نداره واقعا بنظرمن

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
یجا یکی از دوستان میگفت میخوان بچه دارشن و دنبال بیمارستانن😂بنظرم ادم تایمایی که بیکاره برای اینکه ...

تا الان بیمارستان نبودم نمیخوام باشم بچه هم جز دردسر چیزی نداره نه دنبال دختر و اینکه دوست بشم هم نیستم چون حوصله خودمم ندارم اگه دوس دختر داشتم اینجا نبودم اما شاید برا همون بیکاری که گفتی باشه 

میخوام دو سه پله از خودم بالاتر باشه

از یسری چیزا بگزر مثلا با کسی گه فزهنگ و شخصیتش ازتو پایین تره اوکی باش ی عالمه هست پولدارایه اینجوری

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
تا الان بیمارستان نبودم نمیخوام باشم بچه هم جز دردسر چیزی نداره نه دنبال دختر و اینکه دوست بشم هم نی ...

اره ادمیزاد دنبال یچیزی میگرده که سرش گرم باشه فقط اکثر کاربرای اینجا اینجورین کلا

چمیدونم بابا عاشق گاو شدم گاوه عشق بچگیم بود تازه من ۲ سال ازش بزرگترم فامیلیم هستیم هی حرفش میشه هی ...

۷ سال!؟ بیخیال از فکرت بندازش بیرون بزرگتر هم باشی اصلا خوب نیست مثل مامانش میشی براش در ضمن نگفتی عاشقی یعنی چی برا من معنی نمیده

از یسری چیزا بگزر مثلا با کسی گه فزهنگ و شخصیتش ازتو پایین تره اوکی باش ی عالمه هست پولدارایه اینجور ...

آخه چه تضمینی هست اکر با مرد فقیر و متوسط ازدواج کنیم فرهنگ و شخصیتش خوب باشه؟

پیلدار نَبَبیده فکرش نارو😂

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

۷ سال!؟ بیخیال از فکرت بندازش بیرون بزرگتر هم باشی اصلا خوب نیست مثل مامانش میشی براش در ضمن نگفتی ع ...

چون تو عاقلی همینجورم ب عاقل بودنت ادامه بده 

مثل من خر احساسی نباش

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]