2777
2789
عنوان

چجوری شوهر پولدار کنم

349 بازدید | 52 پست

بچه ها لطفا مسخره نکنید

من شرایطم بد نیست قشر متوسطم اما با این گرونی هر روز در حال ضعیفتر شدن هستیم

ظاهرم خوبه خداروشکر

شغل و تحصیلات متوسطی دارم

خانواده عادی 

دلم میخواد جوری ازدواج کنم که سختی نکشم آب تو دلم تکون نخوره آخه خیلی سوسولم بی تعارف بگم. ضعیفم تحمل ندارم. چجوری مرد با اخلاق و پولداری رو پیدا کنم؟ 

منم میخام بکنمش شوهر پولدارو😐❤️

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جور در نمیاد هم پول دار هم اخلاق داره 

یا طرف پول داره اخلاق نداره

یا اخلاق داره پول نداره یکیو باید انتخاب کنی 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

ببین خودت اپشنی داری که ادم پولدار و بااخلاقم بیاد سمتت

بالاخره ادم از یجایی لولش پایین تر از طرف مقابل باشه یجاییم باید بالاتر باشه

من قبلا تو ی شرکتی بودم مدیر شرکتمون همیشه میگفت دخترای الان میگن شوهرم تحصیل گرده باشه پولدار باشه خانوادش خوب باشن اخلاقشم خوب باشه اما نمیبینن خودشون چی دارن که همچین ادمی بیاد سمتشون

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
جور در نمیاد هم پول دار هم اخلاق داره یا طرف پول داره اخلاق ندارهیا اخلاق داره پول نداره یکیو باید ا ...

عزیزم آخه من خیلی دیدم 

درواقع مردی که جیبش پره آرامششم بیشتره اخلاقش ممکنه بهترم بشه