2777
2789
عنوان

چرا مرد در ذات تنوع طلبی داره و زن در ذات حسادت علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 25 پست
والا اینو نمیشه صد در صد گفت چون خانمها به خاطر حیا و ابروشون بیشتر این حسو توی خودشون سرکوب میکنن ب ...

نه عزیزم اکثر خانم ها اصلا به چند شوهری فکر هم نکردن تو عمرشون..

نه به خاطر حیا بلکه به خاطر اینکه عشق دادن به یه نفرو می پسندن و دوست دارن زندگی عاشقانه ای رو داشته باشن ولی با یه نفر...

ولی اکثرا همه مرد ها تو یه برهه از زندگی به چند تا زن فکر کردن😂😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

معنی حسادت یعنی حسودی کردن به دیگران بابت هرچیزیولی تنوع طلبی یعنی هوس کردن به چیزهای متنوع درسته؟؟

درسته

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم اکثر خانم ها اصلا به چند شوهری فکر هم نکردن تو عمرشون..نه به خاطر حیا بلکه به خاطر اینکه عش ...

اونم باز برای اینه که تو اسلام این قضیه برای آقایون اوکیه ولی برای خانمها نه 

برای همین از وقتی به دنیا اومدن گاها تو خانواده دیدن و شنیدن برای همین براشون جا افتاده متاسفانه 

البته شکر خدا دور بر خود من حداقل همچین مواردی نیست 

حسادت با غیرت باید مقایسه کنی

عشوه گری طنازی اغوا کردن هم تو ذات زنه ،ولی به نظرت همه خانم ها از ذاتشون برای همه استفاده میکنن؟ مردها هم تنوع طلبی تو ذاتشونه ولی باید انسانیت بزارن کنار از همه استفاده کنن؟

اونم باز برای اینه که تو اسلام این قضیه برای آقایون اوکیه ولی برای خانمها نه برای همین از وقتی به دن ...

عزیزم چ ربطی به اسلام داره اخه؟؟

شما بری توی امریکا هم امار گیری کنی خیانت مرد به زن سه برابر خیانت زن به مرده...

امارش هست تو نت سرچ کن...

در سطح جهانی هم همینطوره نه فقط صرفا آمریکا!

بحث بحث ذاته... تو ذات اقایون تنوع طلبی خیلی بیشتری هست نسبت به خانم ها...

حسادت با غیرت باید مقایسه کنیعشوه گری طنازی اغوا کردن هم تو ذات زنه ،ولی به نظرت همه خانم ها از ذاتش ...

اینطوری نگاهش نکرده بودم...

درسته...

عزیزم چ ربطی به اسلام داره اخه؟؟شما بری توی امریکا هم امار گیری کنی خیانت مرد به زن سه برابر خیانت ز ...

عزیزم در رابطه با چند همسری منظورم بود نه خیانت 

من آمار خیانت رو نمی‌دونم ولی شاید یه دلیل خیانت بیشتر آقایون اینه که از نظر مالی مستقل تر هستند 

چشم عزیزم

چشمت پرنور

مرسی عزیزم 

پیام های دعا یا صلوات رو لایک کردم بدونید دعا کردم براتون متقابلا التماس دعا دارم🙏برای بچه دار شدنم سه تا صلوات بفرستید لطفا🙏درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست.  و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

جفت دو جنس در وجود خودش حس لذت به مسائل جنسی و جنس مخالف داره. خدا زن و مرد رو مشتاق به هم آفریده . اما استفاده کلمه تنوع طلب چه برای زن و چه برای مرد به طور کلی مناسب نیست. هر دو نیاز دارند به جنس مخالف اما یک حس حیا و تعهد و عشق و علاقه باعث میشه تا ابد به یک نفر متعهد بمونن، اون عده ی دیگری که به یک نفر سیر نمیشن بماند ....

راجع به چند همسری در اسلام هم ، هیچ مردی نمی تونه به طور دقیق بین ۴ همسری که براش مجازه عدالت کامل و مساوی برقرار کنه. پس تقریباً میشه گفت ۹۹ درصد آقایون نمی تونند از این مورد سواستفاده کنند تا ۴ تا ۴ تا همسر بگیرن .