2777
2789
عنوان

امشب چقد رمانتیک شدم اَه بسه

245 بازدید | 15 پست

اون تاپیک پربازدیده ک گف همسرش فوت کرده و دلش تنگش شده بود و دیدم تحت تاثیر‌ش قرار گرفتم ، لباساشو الان آوردم اتو بزنم تازه از خودگذشتگی کردم پتورو کامل کشیدم روش ک‌سردش نباشه تازه جورابشم یادش رفته بود بشوره میخوام ببرم بشورم حالا طول روز گاهی عین سگ وگربه ب جون هم میفتیم‌‌ بابا من نباید کلیپ و تاپیکای احساسی ببینم امشب احساساتم فوران کرده اصن همینکه تو خودب غلتم میخوره برام لذت بخش شده ...چقد ما خانوما احساسیممم خدایی🥲😂

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

خخخخ😄😄😄

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐 اینو گفتی من الان دلم شوهر خواست

ن نخاد بشین درستو بخون مسئولیتت کمتره😅

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

حواست باشه من یبار زل ژده بودم به شوهرم که خواب بود تو دلم قربون صدقش میرفتم و لبخند میزدم یهو جش باز کرد اونجوری منو دید تا مرز تشنج رفت از ترس  🤣🤣میگفت انگار تسخیر شدی 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

مرد و زن نداره باید بهمون یادآوری شه همیشه که قدر آدمای مهم زندگیمون رو بدونیم

ارع واقعا

حواست باشه من یبار زل ژده بودم به شوهرم که خواب بود تو دلم قربون صدقش میرفتم و لبخند میزدم یهو جش با ...

ن من زل نمیزنم بهش یهویی غلت میخوره دستشو پرت میکنه اونور چشمم درمیاد😂

ن نخاد بشین درستو بخون مسئولیتت کمتره😅

😂😐اینو گفتی بیشتر دلم شوهر خواست خدا بخیر کنه من تو این سن اینقدر ازدواجی 

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

زندگی همینه دیگه،باهم مهربون،باشیم شاید آخرین باری باشه که همو می‌بینیم

ن واقعا من تحمل حادثه های سنگین و مرگ و ندارم قلبم ب درد میاد به این موضوع فکر میکنم

😂😐اینو گفتی بیشتر دلم شوهر خواست خدا بخیر کنه من تو این سن اینقدر ازدواجی

چن سالته؟ بوقتش عاشق میشی ربطی ب سن نداره کسی ک باید ب چشمت بیاد تهش میاد عزیزم‌نگران نباش

چن سالته؟ بوقتش عاشق میشی ربطی ب سن نداره کسی ک باید ب چشمت بیاد تهش میاد عزیزم‌نگران نباش

۱۸ 😂 هوو من باید صبر کنم حداقل ۲۴ سالم بشه خیلی دیگه مونده 😵‍

۱۸ 😂 هوو من باید صبر کنم حداقل ۲۴ سالم بشه خیلی دیگه مونده 😵‍

خب من تقریبا همسن تو بودم با شوهرم آشنا شدم دیگ...البتع جفتمون سنمون کمه ها فعلا...فک نکنی مث‌خانوم جلسه ایا دارم نصیحتت میکنم سن دارم ، ۲۰ سالمه 😂🤚🏻 ولی خب ایشالا یکی نصیب و قسمتت بشه ک آینده و عاقبتت باهاش بخیر و زیبا بشه🩷هنوز صب‌کن درسو بخون شک نکن اخرش تاپیک میزنی وای بچه ها عاشق شدم من😂بقول شوهرم همیشه میگه دل نه مث ژله س ک‌واسه همه بلرزه و نه مث‌دلستره ک‌واسه همه کف‌کنه.‌. تو شاید تو این مسیر بقول خودمونی رو‌ خیلیا کراش موقت بزنی اما تهش بین همه ی این ادما ینفر بیشتر از بقیه چشمتو میگیره و بهش حس پیدا میکنی😉

خب من تقریبا همسن تو بودم با شوهرم آشنا شدم دیگ...البتع جفتمون سنمون کمه ها فعلا...فک نکنی مث‌خانوم ...

😂 بحث اینکه من زیادی با این تاپیکا دلم شوهر میخواد ولی در واقعیت فعلا امادگیش ندارم درسم دارم باید صبر کنم تا ۵ سال دیگه ایشالله