2777
2789
وای خوشبحالت عزیزمممم تو ادم خوبی هستی راستی ازیت نمیشی چشم سومت بازع؟

چرا الان کلن بدن لرز خفیف داره چشام آبکی و تار شده  چون من کامل تو رو میبینم حتی تقریبا نامزدتو، من قیافه خوانیم فوق العاده هستش راستش نباید عکس چشماتو میدیدم یهویی شد شاید قسمت و حکمت خدا بوده 

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا الان کلن بدن لرز خفیف داره چشام آبکی و تار شده چون من کامل تو رو میبینم حتی تقریبا نامزدتو، من ...

عزیزمممم

میشه بگی صورتم چ شکلیه؟

نامزدمچشماش زرد و عسلیع صورتشم زیاد مو نمیاره 

یعنی چی این که گفتین

یعنی ظاهرش اونقدر جذاب و باسلیقه و خوشبخت از دور دیده میشه همه حسد میبرن ولی داخلش پر از کم اعتماد بنفسی و کم بینی و احساس خلع هستش

یعنی ظاهرش اونقدر جذاب و باسلیقه و خوشبخت از دور دیده میشه همه حسد میبرن ولی داخلش پر از کم اعتماد ب ...

عزیزم ببخش ک‌ازیتتون‌کردم‌امشب باعث شد حالتون‌بد شه🙂

بنظرت من ادم بدیم از باطن؟

😭واییییی خدااااااااااا ب امام حسینننننن حقیقتتتوووو میگی حس میکنممممم از همه چییییی خبرداری مگ میشه ...

اتفاقا دیشب هم به یه خانمی حرفایی گفتم که می گفت از صبح التماس خدا میکنم برام نشانه بفرسته و این حرفارو تایید کنه به نظرم خدا منو سر راه آدمای ناامید و افسرده قرار میده

اتفاقا دیشب هم به یه خانمی حرفایی گفتم که می گفت از صبح التماس خدا میکنم برام نشانه بفرسته و این حرف ...

عزیزم شما خیلی خوبی ک‌میتونی‌انقد دقیق همه چیو‌بگی برای‌منم دعا‌کن از‌ته دلت🙂ک نامزدم هیچ وق بهم خیانت‌نکنه چون‌تحملشو ندارم‌دق‌میکنم

بی بی گل رو نباید میدیدم

البته کل جماعت مثل من شدن

رفتم زیر هر تاپیکشون پست بذارم دیدم یکی قبل من گذاشته 😂💔

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️