2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییییییییی ارهعهعه ارهههههههه تروخدا باز بگوایندم چی میشه

استخوان دردت بخاطر بیماری مفصلیته مثل روماتیسم یه دوره یا توی جای سردو مرطوب بودی یا در معرض سرما قرار گرفتی 

سردردتم بخاطر میگرن خفیفتت هستش که داری که میگرن عصبی هستش

یادت باشه میخای توی زندگی متاهلیت موفق باشی اولویتت سفرو گردش و بخور بخواب نباشه اولویتت خرید خانه باشه 

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

منو لایک کن اگع مجدد گذاشتی

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

🤣🤣🤣😂😂😂واقعن راسته میگن نی نی سایت اعتماد بنفس ادمو بالا میبرهمن شدیدا اعتمادب نفسم پایینه🤣😂

چون همو نمیشناسن اینجا دلیلی بر حسادت نیس .. تو دنیای واقعی حسود زیادع ب حرف کسی توجه نکن. چشات واقعا جذابه من ک دخترم محوش شدم

حالت عادی دایره سیاه چشمم یکم بالاس ولی تو این عکس بالارو نگا میکردم عزیزم

ولی در کل چشمات خماری قشنگن❤️‍خط چشم دنباله دار بکشی خیلییی خوشکل میشی

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
استخوان دردت بخاطر بیماری مفصلیته مثل روماتیسم یه دوره یا توی جای سردو مرطوب بودی یا در معرض سرما قر ...

واس منم میشه بگی

چه خوب گفت تتلو: همیشه بزرگترین ضربه هارو عزیزترین کسا بهت میزنن؛ پس جوری رفتار کن ک هیچ عزیزی برات باقی نمونه...! 

استخوان دردت بخاطر بیماری مفصلیته مثل روماتیسم یه دوره یا توی جای سردو مرطوب بودی یا در معرض سرما قر ...

بقرانننن عین حقیقتههههههه اشک تو چشمام جمع شددههه

بم بگو ک نامزدم بم خیانت نمیکنه؟؟ دوستم داره؟ هیچ وق ازش جدا نمیشم

ای عزیزم ترووخدااا ببخش اگ میشه ب سوالام جواب بده واقعن حرفات عین حقیقتههههه