2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم ک امپول بیحسی موقع سزارینم مرد تزریق کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 29 پست
بزار یکم حرصش بگیره 😂😂تازه گفتمم جوون بود گفت اره همه جاتو دید بسلامتی‌گفتم کور ک نیست گفت گمشو بخ ...

نکن بابا حالا بره عمل کنه بگه دکتر زن بود خوشت میاد؟؟؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر منم فهمید سونو ان تیم رو دکتر مرد انجام داده تا دو روز از حرص تو خونه راه میرفت حرف میزد با خود ...

شوهرمننننن میگفت سونو بری پیش ی مرد میفرستمت خونه بابات دیگ نمیخامت وقتی همه جاتو یکی دیگ ببینه ب چ دردم میخوری اخرش سونو اورژانسی فرستادنم پیش ی مرد مجبور شد قبول کنه خودشم اومد داخل باهام😂

یعنی نمیدونستی حسوده؟!😂یا میخواستی ببینی واکنشس چیه شیطون😂😂😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

مغز مرد ها اینطوری ساخته شده که خانم ها رو یه فرشته پاک میبینن که مثل مردای زندانی شده تو صدف 

برای همین وقتی یه خانم فحش میده براشون عجیبه 

حتی بعضی هاتون فکر میکنن خانم ها باد شکم نمیدن 

عمده آقایون خانم ها رو کاملا بی عیب و نقص دوست دارن ببینن 

از نظرشون هم بکر بودن یعنی فقط خودم دیده باشمت

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

شوهر منم فهمید سونو ان تیم رو دکتر مرد انجام داده تا دو روز از حرص تو خونه راه میرفت حرف میزد با خود ...

چرا 

من از اول بارداریم تا اخرش پیش یه دکتر اقا میرفتم واسه سونو 

خیلیم زیاد سونو رفتم ماه های اخر هر هفته گاهی چند روز یبار

اوایل بارداریمم سونو واژینال رفتم که اقا بود این خیلی بد بود ولی سونو شکمی ک مشکل نداره

خب گفته دیگ رفته برای معاینه بیضه گفته دکتر خانم وبد😐

اهان تلافی کردی پس😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
چرا من از اول بارداریم تا اخرش پیش یه دکتر اقا میرفتم واسه سونو خیلیم زیاد سونو رفتم ماه های اخر هر ...

دیگ این حساسه واقعا داشت کم کم دیوونه میشد که اخرش گفتم بابا از رو لباس سونو انجام میدن اصلا شکممو ندید که یکم اروم گرفت 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

خب گفته دیگ رفته برای معاینه بیضه گفته دکتر خانم وبد😐

این خیای بده😐

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂